Ana SayfaDizilerYasak Elma 65. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender Kaya Aşkı Yeniden Alevleniyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 65. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender Kaya Aşkı Yeniden Alevleniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma iki hafta aradan sonra 64. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Halit, Lila’yla Yiğit’in görüşmelerine engel olamayınca çareyi Zerrin’i çağırmakta buluyor. Zerrin, kızının evlenip ayrıldığını, hemde Yiğit’in Ender’in oğlu olduğunu öğrenince ikinci şokunu yaşıyor. Yıldız, Leyla’yı Halit’in gözünden düşürmek için Nadir’le yardım istiyor. Ancak planı yine tutmuyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ender Kaya aşkı yeniden alevleniyor.

Ender Kaya Aşkı Yeniden Alevleniyor!

Yasak Elma 65. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız, Ender’in Kaya’ya karşı yeniden bir şeyler hissetmeye başladığını anlıyor. Bu durum Şahika’nın da gözünden kaçmıyor ve Ender’e abisini kaptırmayacağını söylüyor. Yıldız ise bir televizyon programına çağrılıyor. Ama çekimler başladığında yanında Zehra ile Akın’ı göremiyor. Yıldız fenomen mi oluyor?

İşte Yasak Elma 65. bölüm 1. fragmanı….

YASAK ELMA 64. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halit, Lila’yı Yiğit’den ayırmak için Amerika’ya göndermeye karar veriyor. Ancak daha sonra Yiğit’inde onun arkasından gideceğini düşünüp Zerrin’i arayıp ondan acilen Türkiye’ye gelmesini istiyor. Zerrin, apar topar geliyor ve kızının evlenip ayrıldığını öğreniyor. Lila, annesinden Yiğit’i çok sevdiğini ve bu konuda babasını ikna etmesini istiyor. Zerrin, Yiğit’i tanımak için onu yemeğe çağırıyor.

Bunu öğrenen Ender, Yiğit’in annesi olduğunu öğrendiğinde Zerrin’in yüz ifadesini görmek için yemeğe gidiyor. Zerrin, Yiğit’in Ender’in oğlu olduğunu öğrendiğinde şok oluyor. Halit, Zerrin’e o yokken olanları anlatıyor. Hatta işlerinin kötü gittiğini ondan yardım istemek zorunda kalabileceğinden bahsediyor. Zerrin, Halit’e yardım edebileceğini söylüyor.

Yıldız, Halit’den Leyla’yı işten çıkarmasını istiyor. O kabul etmeyince bu konuda Nadir’den yardım istiyor. Leyla’nın Nadir’in evine gitmesini sağlıyor ve Halit’e onun Nadir’le iş birliği yaptığını, şirketin gizli sırlarını Nadir’e aktardığını ima ediyor. Halit, Leyla’yı Nadir’in evinin önünde görüp Yıldız’a inanıyor. Ancak Leyla, tam o sırada Halit’i arayıp Nadir’le görüşmeye gittiğini ama bunu şirketin çıkarları için yaptığını söylüyor. Halit, Leyla’ya inanıyor. Leyla ise Nadir ve Şahika ile Halit’e karşı iş birliği mi yapıyor?

Yasak Elma 64. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zerrin Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler