Ana SayfaDizilerYasak Elma 64. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zerrin Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 64. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zerrin Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

Fox Tv’nin fenomen dizilerinden Yasak Elma 64. yeni bölümüyle 13 Ocak Pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldız, Halit’in kendisini Leyla ile aldattığını düşünerek Ender’den yardım istiyor. İkili Leyla’yı şirketten kaçırmak için bir plan yapıyor. Ancak Leyla’nın Halit beyle konuşması ve Şahika’dan yardım istemesi işleri karıştırıyor. Böylece Ender’le Yıldız’ın planı ters tepiyor. Halit’i arkasına alan Leyla’nın hiç bir yere gitmemeye karar veriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Halit Zerrin’i Türkiye’ye çağırıyor. Zerrin, geldiğinde şok üstüne şok yaşıyor.

Zerrin Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

Yasak Elma 64. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Halit, Lila ile Yiğit’i kendi evinin terasında birlikte yakaladıktan sonra Zerrin’i çağırıyor. Apar topar Türkiye’ye gelen Zerrin, kızının bir erkek arkadaşı olduğunu, onunda Ender’in oğlu olduğunu öğrenince şok oluyor. Yıldız, Leyla’dan kurtulabilmek için Nadir’le işbirliğine girişiyor. Leyla’nın Nadir’in evine girerken Halit’in görmesini sağlıyor.

İşte Yasak Elma 64. bölüm 1. fragmanı….

YASAK ELMA 63. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız’ın Halit’i Leyla’dan kıskanmasını sağlayan Şahika, Nadir’i arar ve Yıldız’ın onun kollarında olmasının çok yakın olduğu müjdesini verir. Bir mekanda Nadir’le karşılaşan Zehra’da ondan etkilenir. Rezil olan Leyla, İzmir’e dönmeye karar verir. Öte yandan Kaya, annesinin bir kasası olduğunu hatırlar ve kasayı bulup Şahika’nın Yiğit’i tehdit ettiği videoyu alır. Daha sonra, Şahika’ya yaptıklarının hesabını sorup onu evinden kovar ve bir daha onu görmek istemediğini söyler.

Şahika’nın Kaya tarafından kovulmasına en çok Ender sevinir. Zehra, kanalı için Akın’la bir video çekme hazırlığına girer. Aysel’i sihirbazlık numarasıyla kaybolduğunu zannetmesini sağladıkları sırada Halit gelir. Kendisinin yok olduğunu zanneden Aysel, Halit’in kendisini gördüğünü görünce sevinçten ona sarılır. Halit, Zehra’nın kanalını kapatmaya karar verir. Öte yandan Lila ile Yiğit barışır ve ikili evdeyken Halit onları yakalar.

Halit’in yaşadıkları yetmezmiş gibi birde Erim, kendisinden 5 yaş büyük kız arkadaşını eve getirir. Deliye dönen Halit, Erim’in o kızla görüşmesini yasaklar. Leyla, Şahika’dan yardım istemek için onun kaldığı otele gider. Şahika’nın verdiği akılla Yıldız’ın karşısına çıkan Leyla, hiç bir yere gitmeyeceğini ve onun şirkete her geldiğinde kendisini Halit’in yanında göreceğini söyler.

Yasak Elma 64. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender İle Yıldız’ın Planı Ters Tepiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler