Ana SayfaDizilerMucize Doktor 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Cesaretini Topluyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Cesaretini Topluyor!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Mucize Doktor 17. yeni bölümüyle 9 Ocak Perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hastaneye 8 yaşında kanamalı bir çocuk hastanın gelmesi herkesi alarma geçiriyor. Başkalarının kalbini anlayan Ali, kendi kalbini anlayamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Nazlı, duygularından emin oluyor ve ne yapacağını bilemez halde Açelya’ya giderek Ali’ye aşık olduğunu itiraf ediyor. Ali cesaretini topluyor ve ilk kez Nazlı’yla lünaparka gidiyor.

Ali Cesaretini Topluyor!

Mucize Doktor 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, Nazlı’nın yanına gidip onu lunaparka götürmek istediğini söylüyor. İkili bir birlerine aşklarını henüz itiraf edemeseler de birlikte çok güzel vakit geçiriyor. Hastaneye gelen yapışık ikiz kardeşleri bir birinden ayırma operasyonu Ferman’a düşüyor.

İşte Mucize Doktor 17. bölüm 2. fragmanı….

MUCİZE DOKTUR 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Nazlı Ali’yi hastanenin gecesinde dansa kaldırır ve ona ikili bir birlerine dokunmadan dans eder. Herkesi kendilerine hayran bıraktıkları geceden sonra Nazlı Ali’ye aşık olmaya başlar. Ama hisleriyle yüzleşmek istemez. Yakın arkadaşı Gülçin’in karnında tümör çıkması onun kafasını biraz dağıtır. Ferman hoca ise, ameliyat yaptığı hastanın ömrünü 1 aydan 6 ay kadar uzatmayı başarır. Karnında tümör olan Gülçin, Nazlı’dan ölmeden önce kocasıyla yemeğe çıkmasını ister.

Bu sırada onların konuşmalarını duyan Ali, Adil hocaya onları görünce kalbine bir sancı girdiğini anlatır. Adil hoca Ali’nin, Nazlı’ya aşık olduğunu ve onu kıskanmaya başladığını anlar. Nazlı ile Gülçin’in kocasıyla yemeğe çıkar. Bu arada Nazlı’ya beklenmedik başka bir talip çıkınca işler karışır. Nazlı’nın iki kelimesinden biri Ali olunca, bunu yakın arkadaşları fark eder.

Beliz, Ferman’la arasını düzeltmek için elinden geleni yapar. Eve gittiğinde onun dolaplarını boş görünce büyük hayal kırıklığına uğrar. Ama Ferman’ı orada görünce rahatlar. Ali, Nazlı’daki tavır değişimine bir anlam veremez ve bocalamaya başlar. Nazlı, kendisine bile itiraf edemediği şeyle yüzleşip bir karar verir. Ali’nin karşısına çıkıp hissettiklerini anlatmaya karar verir. İkili buluşur ve Nazlı Ali’ye bir şey itiraf etmek istediğini söyler.

Mucize Doktor 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali’ye Aşık Olan Nazlı Panikliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler