Ana SayfaDizilerMucize Doktor 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali'ye Aşık Olan Nazlı Panikliyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali’ye Aşık Olan Nazlı Panikliyor!

Fox Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Mucize Doktor 17. yeni bölümüyle 16 Ocak Perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Hastanenin düzenlendiği gecede Ali’ye dokunmadan dans eden Nazlı, o geceden sonra kendisine itiraf edemediği gerçeği arkadaşları yüzüne vurmaya başlar. Ali hakkında konuşulunca yüzü kızaran Nazlı, duygularından emin olmaya çalışır. Beliz ise, Ferman’dan af diler ve ikili tekrar bir araya gelir. Ali, Nazlı’nın başka biriyle buluşacağını öğrenir ve kalbinde bir sızı hisseder. Ali’ye aşık olan Nazlı panikliyor. Nazlı Ali’ye aşık olduğunu itiraf edebilecek mi?

Perşembe Dizileri 2019

Ali’ye Aşık Olan Nazlı Panikliyor!

Mucize Doktor 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hastaneye 8 yaşında kanamalı bir çocuk hasta geliyor. Başkalarının kalbini anlayan Ali, kendi kalbini anlayamıyor. Nazlı, duygularından emin oluyor ve ne yapacağını bilemez halde Açelya’ya gidip Ali’ye aşık olduğunu itiraf ediyor.

İşte Mucize Doktor 17. bölüm 1. fragmanı….

MUCİZE DOKTUR 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastanenin gecesinde Nazlı Ali ile dans ettikten sonra ona aşık olmaya başlar. Ama hisleriyle yüzleşmek istemez. Yakın arkadaşı Gülçin’in karnında tümör çıkması onun kafasını biraz dağıtır. Ferman hoca ise, ameliyat yaptığı hastanın ömrünü 1 aydan 6 ay kadar uzatmayı başarır. Karnında tümör olan Gülçin, Nazlı’dan ölmeden önce kocasıyla yemeğe çıkmasını ister.

Bu sırada onların konuşmalarını duyan Ali, Adil hocaya onları görünce kalbine bir sancı girdiğini anlatır. Adil hoca Ali’nin, Nazlı’ya aşık olduğunu ve onu kıskanmaya başladığını anlar. Nazlı ile Gülçin’in kocasıyla yemeğe çıkar. Bu arada Nazlı’ya beklenmedik başka bir talip çıkınca işler karışır. Nazlı’nın iki kelimesinden biri Ali olunca, bunu yakın arkadaşları fark eder.

Beliz, Ferman’la arasını düzeltmek için elinden geleni yapar. Eve gittiğinde onun dolaplarını boş görünce büyük hayal kırıklığına uğrar. Ama Ferman’ı orada görünce rahatlar. Ali, Nazlı’daki tavır değişimine bir anlam veremez ve bocalamaya başlar. Nazlı, kendisine bile itiraf edemediği şeyle yüzleşip bir karar verir. Ali’nin karşısına çıkıp hissettiklerini anlatmaya karar verir. İkili buluşur ve Nazlı Ali’ye bir şey itiraf etmek istediğini söyler.

Mucize Doktor 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazlı Ali’ye Aşkını İtiraf Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler