Ana SayfaDizilerVuslat 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Tahsin Şirketin Başına Kimi Geçirecek?

İlgili Postlar

Vuslat 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Tahsin Şirketin Başına Kimi Geçirecek?

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat 35. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz ile Feride, Rüstem’den adaletin sağlanması için bir isim ister. Fırat, Zehra’yı takip edip Alis’in onun evinde olduğunu öğrenir ve gizlice içeri girip onun fotoğraflarını çeker. Bülent, şirketi Aziz’in yönetmesini istemez. Kerem, Necmi’ye gidip anneannesinin kaçırıldığını ve karşılığında minyatürü istediklerini söyler. Aynı şekilde minyatürün peşinde olan Aziz, onu ele geçirmeden Feride ile bir geleceği olamayacağını anlar. Tahsin şirketin başına kimi geçirecek? Kerem’i mi yoksa Aziz’i mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Tahsin Şirketin Başına Kimi Geçirecek?

Vuslat dizisinin 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Tahsin yeni bir dönem başlatmaya karar veriyor ve Kerem’i karşısına alıp yapılacak yönetim kurulu toplantısının en çok onu ilgilendirdiğini söylüyor.

İşte Vuslat 35. bölüm 2. fragmanı…..

VUSLAT 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Kerem Fırat’ın kafasına silah dayar ve anneannesinin hafızasını nasıl kaybettiğini anlatmasını ister. Fırat’da peşinde olan adamlardan kaçarken Anetta’nın onu eve aldığını, orada onun broşunu gördüğünü, sabah o uyanmadan broşu alıp gittiğini, daha sonra onu arayan adamların kendisini aramak için Anetta’nın evine girdiklerini ve onlardan korkuttuğu için hastalanmış olabileceğini söyler. Kerem, Fırat’a bir daha karşısına çıkmamasını ister.

Feride, annesinin eşyaları arasında bulduğu gazete parçasında halasının kötü bir şekilde öldürüldüğünü öğrenir. Babasına neden bunu kendisinden sakladığını sorduğunda Faik, yıllarca bu acıyla yaşadığını söyleyip ondan kendisini anlamasını ister. Aziz’de Salih babaya gidip oyunu öğrenmek istediğini söyler. Daha sonra Salih baba Aziz’i bir türbeye götür ve ondan Destar sarmasını ister.

Aziz, orayı daha önce rüyasında gördüğünü hatırlar. Feride halasının nasıl öldürüldüğünü öğrenmek için karakola gider. Orada halasının ölüm dosyasında Rüstem diye birinin ifadesini okur. Rüstem ifadesinde, Süheyla’ya aşık olduğunu, onu Faik’e yar etmemek için onların karşısına çıktığını, ateş ettiğini ama araya Faik’in kız kardeşi girdiğini Süheyla yerine Feride’yi öldürdüğünü yazmıştır. Aziz ile Feride Rüstem’in cezasını çekip çıktığını öğrenir ve onun peşine düşerler. Tam onu bulup gerçekleri ondan öğrenecekleri sırada Rüstem, başkası tarafından vurulur.

Vuslat 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz İle Kerem’in Mutluluğu Minyatüre Bağlı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler