Ana SayfaDizilerHekimoğlu 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Hekimoğlu Salgını Önceden Fark Ediyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Hekimoğlu Salgını Önceden Fark Ediyor!

Kanal D ekranlarının yeni gözde dizilerinden Hekimoğlu 3. yeni bölümüyle 14 Ocak Salı günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Hastaneye 16 yaşında çift görme rahatsızlığı ve gece terörü yaşayan bir hasta gelir. Ateş Hekimoğlu, ilk kez bu hastayı gönüllü olarak kabul eder. Onun ilk kez kendi isteğiyle bir hasta kabul etmesi iş arkadaşları çok şaşırtır. Çocuğun hastalığını araştırırken Doktor Ateş, geçmişine yolculuk yapar. Ateş Hekimoğlu salgını önceden fark ediyor.

Salı Dizileri 2019

Ateş Hekimoğlu Salgını Önceden Fark Ediyor!

Hekimoğlu dizisinin 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Doktor Ateş, muayene gelen hastanın hamile olduğunu bir bakışta anlıyor. Ama genç kadın, hamileliğine çok şaşırıyor. Ateş Hekimoğlu, hastanede salgın hastalık olduğunu anlıyor ve önlem almak için herkes seferber oluyor.

İşte Hekimoğlu 3. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/CMvCGcpdXhg

HEKİMOĞLU 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Deniz’in, anne ve babasının öz olmadığını öğrenen Ateş Hekimoğlu aile ile konuşur. Çocuğun anne ve babası Deniz’i evlatlık aldıklarını ancak onu öz çocukları gibi sevdiklerini söyler. Ateş, çocuğun okuluna gidip inceleme yapar. Onun okulun basketbol takımında olduğunu öğrenir ve geçmişi aklına gelir. Ateş’in geçmişinden hatırladıkları pekte güzel anılar değildir.

Deniz, ortadan kaybolur. Doktorlar her yerde onu arar ama bulamaz. Doktor Ateş, onlara çatıya bakmalarını söyler. Hayalle gerçeği ayırt edemeyecek durumda olan Deniz, kendisini çatıdan atmak üzereyken kurtarılır. Deniz’in ailesi çocuklarını başka bir hastaneye götürmek ister. Ama doktor Ateş’le konuşunca götürmekten vazgeçerler. Tüm bunlar yaşanırken Ateş’in tek arkadaşı olan Orhan’ın özel hayatında bir değişiklikler olduğunu fark eder.

Onun ağzından bir şey öğrenemeyen Ateş, Orhan’ın hayatındaki bulmacayı çözmeye karar verir. Deniz’i o hale getiren olayı anlamak için türlü yöntemler deneyen Ateş, çocuğun kafasına maç sırasında büyük bir darbe aldığını bu rahatsızlığın ondan olduğunu düşünür. Ama çocuğun kızamık virüsünden o hale geldiği anlaşılır. Bu arada zorla polikliniğe giden

Ateş Hekimoğlu, sırada bekleyen hastaların gerçekten hasta olmadıklarını bakar bakmaz anlar ve onları dağıtır. Grip şikayetiyle getirilen 6 aylık bebeğin annesinin ona aşı yaptırmadığını öğrenir. Anneye eğer aşı yaptırmamaya devam ederse çocuğunun helvasını yiyeceğini söyler.

Hekimoğlu 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hekimoğlu Gizemli Bir Vakayı Daha Çözüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler