Ana SayfaDizilerZemheri Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Zemheri 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Zemheri Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Zemheri 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Yeni Dizi Zemheri Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Ay Yapım imzalı Zemheri dizisinin senaryosunu Sema Ergenekon kaleme aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Hilal Saral oturuyor. Sema Ergenekon, bilindiği gibi daha önceden Gülperi, Kara Para Aşk ve Karagül gibi dizilerin senaristliğini de yapmıştı. Zemheri dizisinin baş rollerini Alperen Duymaz ile Ayça Ayşin Turan paylaşıyor. Zerrin Tekindor ve Caner Cindoruk gibi usta oyuncularında yer aldığı dizinin tanıtımları büyük beğeni topladı. Zemheri dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Alperen Duymaz Kimdir?

Ayça Ayşin Turan kimdir?

Zemheri Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Zemheri dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Zemheri dizisinin ne zaman ve hangi gün yayınlanacağı büyük merak konusu olmuştu. Merakla beklenen dizi 15 Ocak Çarşamba günü ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Böylesi usta oyuncuları bir araya toplayan dizinin fragmanları büyük yankı uyandırdı,

İşte Zemheri 1. bölüm 2. fragmanı…

 

 

ZEMHERİ DİZİSİNİN KONUSU!

Ayça Ayşin Turan’ın canlandırdığı Firuze’nin babası İnşaatta ustadır. On üç kişinin öldüğü asansör kazasında tek suçlu olarak Firuze’nin babası bulunur ve ağır bir ceza almak durumunda kalır. Haksız yere suçlanan babasını kurtarma görevi de Firuze’ye düşer. Firuze, babasını kurtarmak için girdiği yolda, Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Ayaz ile karşılaşır.

Ayaz, asansör kazasında verdiği ifadede suçu Firuze’nin babasının üzerine atmıştır. Ancak bu durumdan Firuze’nin haberi yoktur. Firuze ile Ayaz iki güzel kalpli gençken kader onların yollarını birleştirir ve kalplerine aşk ateşini düşürür. Birbirlerine tutkulu bir aşk ile bağlanan ikiliyi şimdi de kader ayırır. Ayaz, annesi için Firuze’yi feda etmek zorunda kalır ve iki deli aşık ayrılmak zorunda kalır.

Evin erkeği olma sorumluluğunu üstlenen Ayaz, tam da bir başkası ile evlenmek üzereyken annesi için feda ettiği, hala unutamadığı Firuze’yi karşısında görür. Firuze’nin bilmediği şey ise bazı vedaların sevgiden değil çaresizlikten olduğudur. Ayaz da bilmez ki bir aşk kaç kere feda edilir?

Adalet ve aşkın sorgulandığı dizi Zemheri 15 Ocak Çarşamba günü Show Tv’de saat 20:00’da ekranlarda olacak.

Zemheri Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler