Ana SayfaDizilerAzize Dizisi Yayından Kaldırıldı Mı?

İlgili Postlar

Azize Dizisi Yayından Kaldırıldı Mı?

Kanal D ekranlarında yeni dizilerinden Azize’nin 6. son bölümünde; Azize, Kartal’ı Barbaros’un adamının elinden kurtararak onun ikinci kez hayatını kurtarır. Kartal ile Azize’nin yakınlaştığı anları gören Asya, Azize’yi tehdit eder. Azize, Kartal’ın annesi tarafından yemeğe davet edilir. Asya, baş köşeye oturtulan Azize’nin yemeğe katılmasından rahatsız olunca Kartal’ın tepkisiyle karşılaşır. Azize Alpanlar konağını terk etmek için dışarı çıkar. Kartal ise ona engel olmaya çalışır. Hatta, kendisini öldürmeden oradan gidemeyeceğini söyler. Azize dizisi yayından kaldırıldı mı?

Cumartesi Dizileri 2019

Azize Dizisi Yayından Kaldırıldı Mı?

Kanal D yönetimi 7. bölümü çekilen Azize dizisi ile ilgili ilginç bir karar aldı. 6. bölümüyle 28 aralık 2019 cumartesi günü ekranlara gelen Azize dizisini apar topar final bile yapmadan yayından kaldırdı. 2020 yılında final yapacağı bilinen dizinin böyle ani bir kararla yayından kaldırılması dizinin izleyenlerini hayli üzdü.

AZİZE 6. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Yiğit, ablasının ailesinin katilleriyle görüştüğü için onunla konuşmaz. Azize, Yiğit’in yanında kalmaya devam etmek ister ama Barbaros onu, Alpanlar konağına tekrar dönmesi için zorlar. Balkan, babasının göz göre göre ölmesine izin verir ve onun öldüğünden emin olduktan sonra da parmağındaki yüzüğü alıp kendi parmağına takar. Bundan sonra Balkan’ın Alpanlar’ın başına geçmesi daha da kolaylaşır.

Asya, Zeynep’in yanına giderek İskender’in ölüm haberini verir. Ama Zeynep, hiç bir tepki göstermez ve yıllar önce kocasının kendisine yazdığı mektup aklına gelir. Mektupta ise İskender, Zeynep’in ortaya çıkması halinde çocuklarına zarar vereceğini yazmıştır. Artık İskender hayatta olmadığına göre Zeypen, konağa geri döner. Kartal, Azize’yi götürmek için Barbaros’un evine gider hatta onu omzuna alıp zorla oradan çıkarır.

Onları yakınlaşırken gören Asya, Azize’nin boğazına silah dayayarak onu tehdit eder. Zeynep, eve gelen Azize’yi sofraya buyur eder. Asya, sofrada Azize’nin ailesi hakkında sorular sorunca Kartal ona büyük tepki göstererek susturur. Azize, intikam için geldiği evde sofraya oturmaktan rahatsız olup evden çıkar. Kartal. onun peşinden gider ve önce kendisini vurmasını sonra gitmesini ister.

Azize 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azize’nin Duyguları İntikamının Önüne Mi Geçecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler