Ana SayfaDizilerBabil Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Babil 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Babil Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Babil 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Ay Yapım’ın usta oyuncuları buluşturduğu Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan iddialı dizisi Babil’in 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerinde; Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta’nın oynadığı dizi ilginç konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Fragmanlarıyla büyük beğeni toplayan dizinin yayın günü merak konusu oldu. Babil dizisinin yayın tarihi ve günü belli oldu.

Halit Ergenç Kimdir?

Ozan Güven kimdir?

Babil Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı Babil dizisinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar üstlendi. Dev oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken iddialı dizi Star Tv ekranlarında 17 Ocak Cuma akşamı saat 20:00’de izleyicisiyle buluşacak. İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan’ın (Halit Ergenç) haksız yere işten atılması ve birde üzerine 7 yaşındaki çocuğunun hastalanması hayatını alt üst eder.

İşte Babil 1. bölüm 2. fragmanı….

BABİL DİZİSİNİN KONUSU!

Babil dizisinde İrfan (Halit Ergenç), büyük bir üniversitede Ekonomi hocası olarak çalışmaktadır. İdealist bir profesör olan İrfan öyle bir zaman gelir ki düşünceleri yüzünden işinden haksız yere atılır ve hiç bir yerde iş bulamaz. Tüm kapılar yüzüne kapanan İrfan, hem işsiz kalır hemde 7 yaşındaki oğlu tedavisi pahalı ölümcül bir hastalığın pençesine düşer.

Kötü olaylar üst üste gelen İrfan çaresiz yakın arkadaşı Egemen (Ozan Güven) ile emlak sektörüne atılır. İkilinin yaptıkları sahtekarlıklar ortaya çıkar. İki kafadarın ellerindeki her şeyi Mafya alır. Bu seferde İrfan ile Egemen, Türkiye’nin en büyük saadet zincirini kurup büyük paralar kazanırlar. Kazanılar bu büyük para İrfan, İrfan’ın eşi Eda (Nur Fettahoğlu), Egemen ve eski nişanlısı arasında gizlenen sırların ortaya çıkmasına neden olur.

Evlenmek üzere iken ayrıldığı nişanlısı İlay’ın (Birce Akalay) tehlikeli iş adamı Süleyman’ın (Mesut Akusta) sevgilisi olarak ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya gelecektir. İrfan’ın bu macerada karşısına idealist bir genç kız olan Ayşe (Aslı Enver) çıkar. Aslı Enver, İrfan’a nasıl bir yardımda bulunacak?

Babil Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler