Ana SayfaDizilerVuslat 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Kelebek'in Kim Olduğunu Bulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Vuslat 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Kelebek’in Kim Olduğunu Bulabilecek Mi?

TRT 1 ekranlarının gizem dolu dizisi Vuslat 35. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Aziz ile Feride, Rüstem’i ellerinden kaçırıyor. Tahsin’in kendisine karşı şirkette örgütlendiğini öğrenen Aziz, önlemini alıyor. Feride, Zehra ile birlikte terzi dükkanını açmaya karar veriyor. Kerem, anneannesini dedesinin elinden kurtarmak için Necmi’den yardım istiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Aziz Kelebek’in kim olduğunu bulabilecek mi?

Aziz Kelebek’in Kim Olduğunu Bulabilecek Mi?

Vuslat 36. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Tahsin Nehir’e, kendisinin Aziz ile tehdit edildiğini söylüyor. Aziz, babasının Kelebek’ten korktuğunu anlayıp onun kim olduğunu soruyor. Fırat ise birileri tarafından kaçırılıyor.

İşte Vuslat 36. bölüm 1. fragmanı….

VUSLAT 35. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aziz ile Feride, Rüstem’i bulup konuşacakları sırada bir çatışma oluyor. Rüstem yaralanıyor. Aziz ile Feride, Rüstem’i birilerinin susturduğunu anlıyor. Ne kadar konuşturmaya çalıştırsalar da konuşmuyor. O kargaşa arasında Rüstem kaçıyor. Kerem. adamlarından Rüstem’i kaçırdıklarını öğrenip öfkeleniyor. Tahsin’de Rüstem’in kaçtığını öğrenip adamlarına onu bulup öldürmelerini ve ölüsünü gömdükten sonra karşısına çıkmalarını istiyor.

Aziz, babasının şirkette kendisine karşı örgütlendiğini öğreniyor. Tahsin, Bülent’in isteği üzerine şirketin başından Aziz’i alıp Kerem’i getirmek istiyor. Aziz, yönetim kurulu toplantısında babasının karşısına güçlü çıkabilmek için geniş bir araştırma yapıp en güçlü şirketleri arkasına almayı planlıyor. Yağmur, Kelebek figürünün bir kişiye veya örgüte ait olacağını Tahsin’in de ondan korktuğunu anladığını Aziz’e anlatıyor.

Fırat, annesinin isteği üzerine Zehra’nın evine gizlice giriyor. Anetta’yı orada bulacağını zannederken tanımadığı bir kadınla karşılaşıyor. Fotoğrafını çekip annesine gösteriyor. Annesi hemen onun Alis olduğunu anlıyor. Zehra, daha önceden Süheyla ile çalıştığını birlikte para kazandıklarını ama onun para almadığını Feride’ye anlatıyor ve o paraya dokunmadığını ona vermek için sakladığını anlatıp dükkanı açması için o parayı ona verebileceğini söylüyor.

Feride, önce kabul etmese de babasının sokaklarda para kazanmak için salep sattığını görünce fikri değişiyor. Kerem Tahsin’den anneannesiyle dedesinin hala nikahlı olduğunu öğreniyor. Aziz, yönetim kurulu toplantısına güçlü bir şekilde hazırlanıp şirkete gidiyor. Aziz, şirketin başına tekrar geçmeyi başarabilecek mi?

Vuslat 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Tahsin Şirketin Başına Kimi Geçirecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler