Ana SayfaDizilerVuslat 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Minyatürü Alabilecek Mi?

İlgili Postlar

Vuslat 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Minyatürü Alabilecek Mi?

TRT 1 ekranlarında iki sezondur büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Vuslat, 37. yeni bölümüyle 20 ocak pazartesi günü saat 20:00’da ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Gizli kasanın anahtarının Aziz’de olduğunu bilen Bülent, onunla kediyle farenin oynadığı gibi oynar. Kelebek kod adlı kişinin Bülent olduğu ortaya çıkar. Bülent’in de katıldığı açık artırmada Aziz, minyatürü alabilecek mi?

Aziz Minyatürü Alabilecek Mi?

Vuslat 37. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Bülent Kerem’e, Tahsin’in her şeyi Aziz’le birlikte planladıklarını söylüyor. Kerem, dedesinin sözüne pek itibar etmiyor. Hasibe’nin kaybettiği silahı Feride buluyor. Aziz, Nehir’i yönetici olarak bir daha şirkette görmek istemediğini söylüyor. Açık arttırma başlıyor. Bülent’in de katıldığı açık artırmada minyatürün sahibi kim olacak?

İşte Vuslat 37. bölüm 2. fragmanı….

VUSLAT 36. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz, kendisine kumpas kuran babasının karşısına çıkar. Sultan, babasının ne yapmak istediğini anlayıp yönetim kurulu toplantısına katılır. Baş köşeye geçen Sultan toplantıyı başlatır. Yönetim kurulu toplantısında, oylar sunulur ve Aziz ile Tahsin eşit oy alır. Şirketin  kaderini belirleyecek oy Kerem’e kalır. Kerem oyunu abisinden yana kullanmak ister ancak, dedesinden gelen tehdit mesajı onun babasından yana oy kullanmasına neden olur.

Böylelikle yönetim kurulu başkanı Tahsin Korkmazer olur. Abisi  değilde Aziz’in yönetim kurulu başkanı babası olan Sultan, sinirlerine hakim olamaz. Öte yandan Bülent, Fırat’ı kaçırıp ondan Korkmazer Holdingde ailesinin hissesi olduğunu öğrenir. Feride, Zehra ile birlikte dükkan açmaya karar verir. Kerem, anneannesini dedesi Bülent’in elinden alabilmek için onun istediği minyatürü ona verir ve anneannesini onun elinden kurtarır.

Bülent, Anetta’yı Kerem’e teslim eder ama resmi açtığında resmin sahte olduğunu ve torunu tarafından kandırıldığını anlar. Hasibe yine evde terör estirmeye devam eder. Yağmur, kelebek figürünün kime ait olduğunu anlar. Aziz’de, Kelebek’in, Bülent’den başkası olmadığını anlar. Tahsin, Aziz ile tehdit edildiğini Nehir’e anlatır. Hasibe, Feride’nin Zehra ile birlikte dükkan açmasına engel olmak için her şeyi yapar. Ancak Feride dükkanı açmayı başarır.

Vuslat 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz’in Gizli Kasasını İspiyon Eden Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler