Ana SayfaDizilerVuslat 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz'in Gizli Kasasını İspiyon Eden Kim?

İlgili Postlar

Vuslat 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz’in Gizli Kasasını İspiyon Eden Kim?

TRT 1 ekranlarının izleyenlerini ekranlara kilitleyen dizisi Vuslat 36, yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlan son bölümünde; Aziz, genel kurul toplantısına güçlü bir şekilde çıkıyor. Büyük oy çoğunluğuyla yönetimi alacakken Kerem’in telefonuna gelen mesaj her şeyi değiştiriyor ve Tahsin Korkmazer şirketin yönetim kurulu başkanı oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Aziz’in gizli kasasını ispiyon eden kim?

Aziz’in Gizli Kasasını İspiyon Eden Kim?

Vuslat 37, bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Gizli kasanın anahtarının Aziz’de olduğunu bilen Bülent, onunla kediyle farenin oynadığı gibi oynuyor. Kelebek kod adlı kişinin  Bülent olduğu anlaşıyor.

İşte Vuslat 37. bölüm 1. fragmanı…

VUSLAT 36. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aziz, kendisine kumpas kuran babasının karşısına çıkıyor. Sultan, babasının ne yapmak istediğini anlayıp yönetim kurulu toplantısına katılıyor. Baş köşeye geçen Sultan toplantıyı başlatıyor. Yönetim kurulu toplantısında, oylar sunuluyor ve Aziz ile Tahsin Korkmazer’in oyları eşit  oluyor. Şirketin  kaderini belirleyecek oy Kerem’e kalıyor. Kerem oyunu abisinden yana kullanmak istiyor ansak, dedesinden gelen tehdit mesajı onun babasından yana oy kullanmasına neden oluyor.

Böylelikle yönetim kurulu başkanı Tahsin Korkmazer oluyor .Abisi  değilde Aziz’in yönetim kurulu başkanı babası olan Sultan sinirlerine hakim olamıyor. Öte yandan Bülent, Fırat’ı kaçırıp ondan Korkmazer Holdingde ailesinin hissesi olduğunu öğreniyor. Feride, Zehra ile birlikte dükkan açmaya karar veriyor. Kerem, anneannesini dedesi Bülent’in elinden alabilmek için onun istediği minyatürü ona veriyor ve anneannesini onun elinden kurtarıyor.

Bülent, Anetta’yı Kerem’e teslim ediyor ama resmi açtığında resmin sahte olduğunu ve torunu tarafından kandırıldığını anlıyor. Hasibe yine evde terör yaratmaya devam ediyor. Yağmur, kelebek figürünün kime ait olduğunu anlıyor. Aziz, Kelebek’in, Bülent’den başkası olmadığını anlıyor. Tahsin Korkmazer, Aziz ile tehdit edildiğini Nehir’e anlatıyor.

Feride, babasına destek olmak için Zehra ile birlikte dükkan açıyor. Hasibe, her seferinden Feride’le köstek olmak için Faik’e zorluk çıkartıyor. Ama Feride, annesinin hayalini gerçekleştirmek için o dükkanı açmaya karar veriyor.

Vuslat 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Rüstem’i Kimin Öldürmek İstediğini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler