Ana SayfaDizilerKadın 79. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bahar Sarp'ın Katilinin Kim Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kadın 79. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bahar Sarp’ın Katilinin Kim Olduğunu Öğreniyor!

Fox Tv ekranlarının fenomen dizisi Kadın, iki hafta aradan sonra 78. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yeni yıl kutlamasında herkes birbirine hediye veriyor. Raif ise Ceyda’ya bir yüzük hediye alıyor. Ceyda, hediye karşısında şok oluyor. Sarp, Şirin’in hırsız karşısında konuştuklarını duyunca şok oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Bahar Sarp’ın katilinin kim olduğunu öğreniyor.

Bahar Sarp’ın Katilinin Kim Olduğunu Öğreniyor!

Kadın dizisi 79. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Satılmış, Şirin’in kendisine annesiyle babasının onu sevmediğini kendisine dilenci dediğini Emre’ye anlatıyor. Yılbaşı günü Şirin’in hızsız ile karşılaştığında ablasının kocasını öldürdüğünü itiraf ettiğini duyan Arif, duyduklarını telefonuna kaydediyor. Bunu öğrenen Bahar, yol ortasında Şirin’in saçını başını yoluyor. Ceyda’da oğlu Satılmış’a el kaldıran Şirin olduğunu öğrenince ondan intikamını fena alıyor.

İşte Kadın 79. bölüm fragmanı…

KADIN 78. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tüm aile yeni yılı kutlamak için bir araya geliyor. Herkes bir birine hediyeler veriyor. Ceyda, kendisine Raif’ten gelen hediyeyi açıyor ve şok oluyor. Raif, Ceyda’ya pırlanta bir yüzük hediye etmiştir. Bahar, Arif’in kendisine hediye ettiği eldivenler için ona teşekkür ediyor. Yukarıdan Şirin’in çığlıklarını duyan Arif, oraya gittiğinde Şirin’in hırsızla konuştuğunu duyuyor.

Şirin, karşısındaki kişiye daha yeni eniştesini öldürdüğünü söylüyor. Arif, o günden sonra kimseye bir söylemez ama içi içini yer. Emre’nin başı sürekli sorun yaratan oğlu Satılmış’la derttedir. Emre, okula giderken defter kalem almayan oğlunun neden böyle davrandığını anlamak için öğretmeniyle konuşmaya gidiyor. Satılmış’ın sınıf birincisi olduğun öğrenen Emre şok oluyor.

Raif, Ceyda’ya aldığı yüzükten sonra, onun kendisini tekerlekli sandalyeye mahkum olduğu için istemediğini düşünüyor. Bu durum Ceyda’nın aklının ucundan dahi geçmiyor. Onun düşüncesi ise kendisi gibi pavyonlarda çalışmış bir kadının, Raif’in annesinin kabul etmemesi ve onu aşağılaması oluyor. Arif, Şirin’le o gece hırsıza itiraf ettiği şeylerin gerçek olup olmadığını soruyor. Şirin, söylediklerini inkar etmiyor. Hatta Arif’e  bunu ispat edemeyeceğini söylüyor.

Kadın Dizisi 78. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şirin’in Katil Olduğu Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler