Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Adnan Kurtarılabilecek Mi?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Adnan Kurtarılabilecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 2 hafta aradan sonra 51. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Züleyha bir kız bebek dünyaya getiriyor. Müjgan’ın bir  oğlu oluyor ancak henüz yedi buçuk aylık olduğu için kuvöze alınıyor. Ölüm kalım savaşı veren bebeğe Fekeli, Kerem Ali ismini koyuyor. Hünkar evde torunu için mevlit okuttuğu sırada ahırda yangın çıkıyor ve Adnan içeride kalıyor. Adnan yangından kurtarılabilecek mi?

Adnan Kurtarılabilecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova 52. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Müjgan Yılmaz’a  ulaşamıyor ve tek başına hastaneye geliyor. Onun Züleyha’yı hastaneye getirdiğini görünce deliye dönüyor ve Yılmaz’ı yanına bile yaklaştırmıyor. Müjgan’ın bebeği doğuyor ancak hayati tehlikesi devam ediyor. Aradan bir hafta geçmesine rağmen durumunda bir değişiklik olmuyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 51. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha’nın doğumda olduğunu öğrenen Demir hastaneye geldiğinde orada Yılmaz’ı görünce onun karısını beklediğini zannedip ona yumruk atıyor. Demir’in bir kızı oluyor ve Züleyha ona Leyla ismini veriyor. Müjgan’ın psikolojisi iyice bozuluyor. Hatta Züleyha’nın bebeğinin öleceğine sevineceğini bile düşünüyor. Şermin yüzünden ihaleyi kaybettiğini öğrenen Demir, onun kendisine yalancı şahitlik ettiğini ispatlayan dilekçesini savcılığa veriyor.

Naciye, her gün bahaneyle dışarı çıkan Hatip’i takip ediyor ve kadınlarla alem yaptığını görüyor. Orada olan adamların karılarını bulup orayı basıyor. Şermin, Sabahattin ile tekrar barışmak istiyor. Onun savcı hanımla evlenmek üzere olduğunu öğrendiğinde kendini kaybediyor. Demir, kızının doğumuyla herkese altın ve para dağıtıyor. Yeni bebeğin doğmasıyla Saniye, anne olamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Hünkar, yeni doğan torunu için evde mevlit okutuyor. O kargaşada Adnan ahıra giriyor. Haminne ise eline mum alıp ahırda altınlarını arıyor. Ancak mum devriliyor ve yangın çıkıyor. Yangının çıktığını gören herkes ahırın önüne yığılıyor. Üzüm Adnan’ın ahırda olduğunu söyleyince  Züleyha, alevlerin içine girmeye çalışıyor. Adnan ise hiç bir şeyden habersiz alevlerin arasında mahsur kalıyor. Müjgan, ağlayarak Yılmaz’ı arıyor. Yılmaz, çocuğuna bir şey olduğunu düşünüp telaşlanıyor. Müjgan’ın bebeği iyileşecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova 51. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamanlar Konağında Kıyamet Kopuyor!4

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler