Ana SayfaDizilerZemheri 2 Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayaz Berrak'la Evlenecek Mi?

İlgili Postlar

Zemheri 2 Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayaz Berrak’la Evlenecek Mi?

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Zemheri ilk bölümüyle ekranlara geldi. Büyük ilgi toplayan dizinin ilk bölümünde; Birbirlerine aşık olan Ayaz ile Firuze, aralarında nişanlanıyor. Ayaz’ın birden bire ortadan kaybolmasıyla Firuze’nin dünyası başına yıkılıyor. Ertan’ın inşaat şirketinde çalışan Yaşar büyük bir kumpasın içine düşüyor. Babasının masum olduğunu bilen Firuze’nin Ertan’a yaklaşmaktan başka çaresi kalmıyor. Firuze Ayaz’ın Berrak ile nişanlı olduğunu öğreniyor. Ayaz Berrak’la evlenecek mi?

Ayaz Berrak’la Evlenecek Mi?

Zemheri 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayaz Firuze’ye, Ertan’dan uzak durmasını ve onun tahmin ettiğinden daha tehlikeli olduğunu söyleyip uyarıyor. Ancak kendisine bir açıklama bile yapmadan ortadan kaybolan Ayaz’ın sözlerine itibar etmiyor. Firuze, babasının masum olduğunu ispatlayabilecek mi? Ayaz, psikolojik sorunları olan ve kendisine saplantılı aşık olan Berrak’la evlenecek mi?

İşte Zemheri 2. bölüm 1. fragmanı….

ZEMHERİ 1.BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayaz, annesi ve iki kardeşiyle kendilerine eziyet eden babalarından kaçıp izlerini kaybederler. Ayaz, tesadüfü bir şekilde Berrak’ın hayatını kurtarıyor. Berrak, Ayaz’a karşı bir şeyler hissetmeye başlıyor. Ayaz, ona karşı  duyguları olmadığını kalbinde bir başkası olduğunu söylüyor. Bunun üzerine Berrak, intihara teşebbüs ediyor.

Ertan, Ayaz’ı bulup ona kardeşinin aşkına karşılık vermesi karşılığında ne isterse yapacağını söylüyor. Ayaz, Ertan’a kalbinin satılık olmadığını söyleyip onu ret ediyor. Ertan, Ayaz’ın babasına ulaşıp onların yerini bulmasını sağlıyor. Ayaz, eve geldiğinde babasının yerde cansız yattığını annesinin kız kardeşini korumak için onu öldürmek zorunda kaldığını öğreniyor.

Annesinin hapislerde yatmasına razı olmayan Ayaz suçu üzerine almak istiyor. Ancak ne oluyorsa Ertan onu kardeşiyle birlikte olmaya razı ediyor ve Ayaz ve ailesi ortadan kayboluyor. Ayaz’a ulaşamayan Firuze her yerde onu arıyor. Bulamayınca da ona karşı hissettiği aşk öfkeye dönüşüyor.

Yaşar, kızına çalıştığı  şantiyede asansörün bozuk olduğunu  ve işçilerin hayatının tehlikede olduğunu anlatıyor. Firuze bir dilekçe yazıp onu Ertan’a vermesini istiyor. Yaşar, dilekçeyi Ertan’a veriyor ancak Berrak’ın çatıda intihar etmek üzere olduğunu öğrenince unutuyor. Şantiyede kaza oluyor ve bir çok işçi hayatını kaybediyor.

Yaşar’da ağır yaralanıyor. Ertan durumdan kurtulmak için yalancı şahitler bulup eline herhangi bir dilekçenin ulaşmadığını söyleyip tüm suçu Yaşar’ın üzerine atıyor. Yaşar tutuklanıyor ve Firuze babasının masum olduğunu ispatlamak için Ertan’ın şirketinde işe başlıyor. Ayaz’ın da Ertan’ın kız kardeşi Berrak’la nişanlı olduğunu öğreniyor.

Zemheri Dizisinin Fragmanları Büyük Beğeni Topladı! Dizinin 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler