Ana SayfaDizilerMucize Doktor 19.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Yine Mucizeler Yaratıyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 19.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Yine Mucizeler Yaratıyor!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Mucize Doktor 18.yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yapışık ikizler ameliyatla birbirinden ayrılıyor. Ancak ikizlerden birinin durumu kötüye gidiyor. Tam tüm umutlar tükenmişken ikizlerin durumu düzeliyor. Bağırsak nakli olması gereken Betüş’ün hayatını kurtarmak için Ali’nin aklına bir fikir geliyor. Ali yine mucizeler yaratıyor.

Ali Yine Mucizeler Yaratıyor!

Mucize Doktor dizisinin 19. yeni fragmanı henüz yayınlanmadı. İkizlerden birisinin durumu kötüye gidiyor. Ali’nin aklına onu kurtarmak için bir fikir geliyor. Ferman hocanın da onaylamasıyla ikizlerden biri tekrar ameliyata alınıyor. Tam umutlar tükenmişken hatta kızın annesi ona veda etmişken genç kızın hareket ettiği görülüyor ve hayata tutunmayı başarıyor.

MUCİZE DOKTOR 18. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye bağırsak nakli olması gerekin küçük bir kız geliyor. Ali, ona bağırsağını verecek olanın ablası olduğunu öğreniyor. Ablası Betüş’ün bağırsağı verenin kendisi olduğunu bilmesini istemiyor. Betüş’ü yakından tanıyan Ali, ablasının onun ameliyat parasını ayarlamak için okulunu bile bıraktığını öğreniyor.

Betüş’le  konuşurken Ali’nin aklına bir fikir geliyor. Kardeşinden kök hücre alarak Betüş’ün hayatını kurtarmayı düşünen Ali, onu kurtaracağına söz verip kolları sıvıyor. Ferman’ın taklidini yaparken yakalanan Ali, diğer arkadaşlarını da ele veriyor. Bu duruma çok sinirlenen Ferman, hepsine ceza veriyor.

Cezaları ise son bir yıl içerisinde hastaneye yatan tüm hastaların dosyalarını okuyup ezberlemek oluyor. Ali iki üç saat içinde tüm dosyaları ezberliyor. Diğerleri için bu durum pek kolay olmuyor. Ferman hoca Ali’nin, tüm dosyaları  kısa bir zamanda ezberlemesine ağzı açık kalıyor. Kıvılcım, Nazlı’nın tüm işini gücünü bırakıp tüm vaktini Ali’ye ayırdığını, hatta Ali’nin Nazlı olmadan bir hiç olduğunu Tolga’ya söylerken Ali, konuşulanları duyuyor.

Bir hiç olduğunu düşünen Ali, içine kapanıyor. Adil hoca Ali’nin abisinin öğretmenlerini bulup onun için Ali’nin ne kadar önemli olduğunu öğrenerek ses kaydı alıyor. Ali, ses kayıtlarını dinledikten sonra abisinin kendisini ne kadar sevdiğini ve onun için hayattaki en önemli şeyin kendisi olduğunu öğreniyor.

Mucize Doktor 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Duyduklarından Sonra Nazlı’dan Uzaklaşacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler