Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Zeynep Bocalamaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Zeynep Bocalamaya Başlıyor!

Tv 8 ekranlarının yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir iki hafta aradan sonra 2. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Zeynep, annesinin ısrarı üzerine Mehdi ile evlenmeyi kabul ediyor. Annesi ve babasıyla birlikte Mehdi’lerin evine taşınıyorlar. Mehdi ile evlenen Zeynep bocalamaya başlıyor.

Zeynep Bocalamaya Başlıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Zeynep evlenir ve evlendiği gece annesinin nasihatları karşısında şok oluyor. Mehdi, Zeynep’in  Faruk ile dudak dudağa çekilmiş fotoğrafını görüyor. Nermin ile iş birliği yapan Faruk, Zeynep’e düştüğü zor durumdan kurtarabileceğini söylüyor. Zeynep’in kararı ne olacak?

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 3. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/vehft-U4IqM

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 2. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep, Mehdi’ye evlenme teklifini düşüneceğini söylüyor. Tam eve gidecekken Mehdi’nin peşinden koşup bu teklifi kabul edemeyeceğini, iki ayrı evi ve iki ayrı hayatı olduğunu söylüyor. Mehdi, onun kararını olgunlukla karşılayıp ne zaman yardıma ihtiyacı olursa yanında olacağını söylüyor.

Zeynep, Faruk ile Mehdi’yi kendi içinde kıyaslıyor. Mehdi’nin  yanında daha rahat olduğunu anlıyor. Nermin, Zeynep’in gitmesine çok üzülüyor. Nermin annesini görmeye giden Zeynep, Ekrem babasıyla konuşuyor. Ekrem, ondan bir daha eve gelmemesini istiyor. Zeynep, Nermin annesini arıyor ancak Ekrem, arama kaydını ve ondan gelen mesajı siliyor.

Nermin, Saniye’ye gidip Zeynep karşılığında ona para teklif ediyor. Saniye ise kızının satılık olmadığını söyleyip paraları sobaya atıp yakıyor. Annesinin kendisiyle konuşmamasına dayanamayan Zeynep Mehdi’yle  evlenme teklifini kabul ediyor. Hemen, Zeynep’i isteyen aile ikiliye yüzüklerini takıyor.

Düğün hazırlıkları başlıyor ve Zeynep’in ailesi Mehdi’lerin evine taşınıyor. Bayram ile Saniye durumlarından gayet memnunken Zeynep, bu  duruma pek adapte olamıyor. Nermin, Faruk’u arayıp Zeynep’in ondan neden kaçtığını anlatıyor. Onun evlenmek üzere olduğunu öğrenen Nermin Zeynep’i bu kararından döndürmeye çalışıyor.

Mehdi, Zeynep’in kendisine karşı davranışlarından onun evlenmek istemediğini annesinin zoruyla evlendiğini anlıyor. Ona isterse gidebileceğini söylüyor. Zeynep kapıya yöneliyor ve karşısında Faruk’u görüyor. İyice çıkmaza giren  Zeynep şimdi ne yapacak?

Doğduğun Ev Kaderindir 2. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi’ye Evet Diyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler