Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 17. Bölüm Fragmanı Yayında! Çağatay Ölümcül Hamlesini Yapıyor!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 17. Bölüm Fragmanı Yayında! Çağatay Ölümcül Hamlesini Yapıyor!

Show Tv’nin izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Çukur 3. sezon 17. bölümüyle 20 ocak pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Selim, resmen kendisini ateşe attığını gören Yamaç’la konuşuyor. Ona neler yaşadığını neden kendisini kaybettiğini soruyor. Yamaç, babasını öldürmek zorunda kaldığını itiraf etmek istiyor ama yapamıyor. Çağatay ölümcül hamlesini yapıyor. Yamaç yerde hareketsiz yatan birini görüyor. Erdenet kimi öldürüyor?

Çağatay Ölümcül Hamlesini Yapıyor!

Çukur 3. sezon 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çağatay, Selim’e ailesinin kendisini ne kadar kızdırdığını anlamadığını söylüyor  ve restini çekiyor. Erdenet, kendisinin ne kadar tehlikeli olduğunu onlara hatırlatıyor ve öldürücü hamlesini yapıyor. Yamaç, yerde hareketsiz yatan kişiyi görüyor. Ölen kişi Medet mi?

İşte Çukur 3.sezon 17. bölüm 1. fragmanı….

ÇUKUR 3. SEZON 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağatay, kendisini anlattıktan sonra Yamaç ondan söz ister ve onun ne kadar büyük olduğu umurunda bile olmadığını ima edip ona kafa tutar. Afgan’ın yanına giden Yamaç ona Çağatay’ın kim olduğunu onun gerçekten o kadar güçlü olup olmadığını sorar. O ise Çağatay’ın ve ailesinin İstanbul’un gerçek sahipleri olduğunu anlatır. Yamaç, duyduklarından fazla etkilenmez.

Çağatay, Efsun’ların evine gidip ona Yamaç’la tanıştığını anlatır. Vartolu, Almanya’da tüm parasını ve eşyalarını çaldırır. Tam ümidini yitirmişken babasının ölüm videosu kayıtlı olan flaş diski bulur. Saadet’in de kendisine boşanma davası açtığını öğrenen Vartolu Türkiye’ye döner. Vartolu, Saadet’i alıp bir mekana götürür. Orada Cem Adriyan’dan ‘Kum gibi’ şarkısını isteyip sadece ondan o şarkıyı dinlemesini ister.

Cumali, Karaca’yı almak için Azer’in evine gider. Ama Karaca amcasına onunla gelmeyeceğini söyleyince Cumali, onun artık Koçovalı olamayacağını söyler. Karaca iki aile arasındaki davanın bitmesi için Azer’in yanında kalacağını söyler. Yamaç, Çağatay’ın tüm geçmişini araştırır. Selim, Yamaç ile Cumali’nin, Çağatay’ın karşısına çıkmalarını engellemek ister ancak kardeşleri sözünü dinlemez.

Çağatay, müttefiki olmasını istediği için Yamaç’a altın verir. Ancak Yamaç, Mahsun’un yardımıyla Çağatay’ın mallarının bulunduğu tırları patlatır ve Çağatay’ın verdiği altını da oraya atar. Çağatay, olanları gördükten sonra yanında olan Yücel ile Mahsun’a, Yamaç hakkında söylediklerinin doğru olduğunu söyler.

Çukur 3. Sezon 17. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Selim Yamaç’ın Davranışlarına Anlam Veremiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler