Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 2. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi'ye Evet Diyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 2. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi’ye Evet Diyor!

Tv 8 ekranlarının yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 2. yeni bölümüyle 15 Ocak Çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aralarında uçurum olan iki aile arasında kalan Zeynep, Mehdi’nin evlenme teklifine önce sıcak bakmaz ama annesinin ısrarı üzerine kabul etmek zorunda kalır. Zeynep Mehdi’ye evet diyor.

Zeynep Mehdi’ye Evet Diyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Zeynep, Mendi’ye onun tanıdığı kişi olmadığını söyleyip evlenemeyeceğini söylüyor. Nermin annesinin evine giden Zeynep babasının ters tepkisiyle karşılaşıyor. Babası ona bir daha eve gelememesini söylüyor. Nermin ise Faruk’u arayıp ondan,Zeynep’in Mehdi’yle evlenmesine mani olmasını istiyor. Zeynep, annesinin ısrarı üzerine Mehdi’yle evlenmeyi kabul ediyor. İki aile arasında sıkışıp kalan Zeynep Mehdi ile mutlu olabilecek mi?

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölüm yeni fragmanı…..

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep’e Faruk ve evlatlık verildiği aile tarafından süpriz bir doğum günü partisi hazırlanır. Yıllardır kızının doğum gününe davet edilmeyen Saniye, Zeynep’in mahalleden arkadaşından onun doğum gününün yapılacağı yeri bulur ve hediyesiyle birlikte oraya gider. Dışarıdaki güvenlik onu içeri almayınca Zeynep, dışarı çıkar. Faruk’ta arkasından gelip Saniye’yi Zeynep’in bakıcısı zanneder. Zeynep, ne açıklama yapacağını bilemez ama Saniye, onun bakıcısı olduğunu söyleyip orayı terk eder.

Faruk, Zeynep’e süpriz doğum gününde evlenmek teklif eder. Zeynep’te kabul ediyor. Ama annesinin bırakıp gitmesine gönlü razı olmaz ve onun peşinden yıllar sonra ilk kez büyüdüğü mahalleye gider. Doğduğu eve gittiğinde annesiyle babasının sefalet içinde yaşadığını parasızlıktan sularının bile kesildiğini görür. Saniye’den yeni ailesi tarafından yardımın kesildiğini öğrenince yıkılır.

Zeynep, Faruk’un telefonlarına cevap vermez. Nermin, ertesi gün Saniye’yi çağırıp kızlarının çok zengin bir aileyle evleneceğini ve Londra’ya yerleşeceklerini söyler. Saniye, kızının Faruk’la evlenmesini istemez ve mahalle tarafından çok sevilen Mehdi ile evlendirmek ister. Zeynep, bir süre annesinde kalacağını söyleyip konaktan ayrılır. Aslında tesadüfü bir şekilde tanıştığı kişinin Mehdi. o da ailesinin evlendirilmek istediği kızın Zeynep olduğunu karşılaşınca öğrenir.

Doğduğun Ev Kaderindir 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Zeynep’in Kararı Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler