Ana SayfaDizilerÇukur'a Bomba Transfer! 'Çivi' Karakterini Ünlü Oyuncu Canlandıracak!

İlgili Postlar

Çukur’a Bomba Transfer! ‘Çivi’ Karakterini Ünlü Oyuncu Canlandıracak!

Ekranların vazgeçilmez dizilerinden Çukur’a, yakışıklı ve başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş’ın dahil olacağı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Yakışıklı oyuncunun dizinin kadrosuna dahil olması halinde ‘çivi’ karakterine can vereceği iddia edildi.

Tolga Sarıtaş Kimdir?

Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş‘ın, Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez ve Berkay Ateş’in rol aldığı dizi Çukur‘a dahil olacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur’a başarılı bir isim daha ekleniyor. Son olarak Ferhat ile Şirin dizisinde karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş iddialara göre Çukur dizisine transfer oldu.

Hangi Karakteri Oynayacağı Merak Ediliyor

Ferhat ile Şirin dizisinin final yapmasının ardından Ferhat karakterine can veren Tolga Sarıtaş, Çukur dizisine transfer oldu. Çukur dizisinin yeni bölümü izleyicileri tarafından heyecanla beklenirken, Tolga Sarıtaş’ın hangi karakteri oynayacağı büyük merak konusu.

İzleyici Yeni İsimler Bekliyordu

Son olarak diziden ayrılıp izleyiciyi üzen ve Kemal karakterine hayat veren Uğur Yıldıran’dan sonra izleyici diziye yeni isimlerin katılmasını bekliyordu. Diziye Nejat İşler ise Çağatay karakteri ile katıldı.

Gündeme Bomba Gibi Düştü

Diziye katılan bu  ünlü oyuncu büyük ses getirdi. Ancak diziye gelecek olan isimler Nejat İşler ile sınırlandırılmadı. Yeni isimlerin geleceğine dair söylentiler dolaşırken gündeme yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş’ın ismi bomba gibi düştü. Yeni çekilecek bölümlerde Çukur dizisinde yer alacak olan oyuncunun dizi de Çivi karakterine can vereceği konuşuluyor

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler