Ana SayfaDedikoduSevda Demirel'in Annesi Hastanelik Oldu!

İlgili Postlar

Sevda Demirel’in Annesi Hastanelik Oldu!

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı aşkla ilgili açıklamalar yaparak eleştirilere yanıt veren Sevda Demirel, Doruk Doğrusöz’le evlenebileceğini açıklamıştı. Aşk haberiyle 2020 senesine bomba gibi düşen Sevda Demirel’in annesi hastanelik oldu. İşte detaylar;

Sevda Demirel Fotoğrafa Bakınca Aşık Oldu

Geçtiğimiz akşam fenalaşarak hastaneye kaldıran Sevda Demirel hastane çıkışında kendisini bekleyen muhabirlerle mini bir röportaj yapmıştı. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Demirel, Doruk Doğrusöz’e fotoğrafını görür görmez aşık olduğunu ve ilişkisinde çok mutlu olduğunu dile getirerek bu konuda Türk halkının ne düşündüğünü de umursamadığını dile getirmişti.

Doruk Doğrusöz’den Eleştirilere Yanıt

Evlilik Kararına Verilen Tepkilere Şaşırdı

Doruk Doğrusöz‘le evlilik kararına neden bu kadar şaşırıldığına anlam veremediğini dile getiren Sevda Demirel duygularını “”Ben de Doruk da insanlara cinsel obje gibi bakarak birlikte olacak şahsiyetler değiliz. Biz öncelikle iki iyi dost, ev ve hayat ve de en önemlisi hayat arkadaşıyız. Bizi bu saatten sonra eğlenceli aşklar değil evlenilecek yaşlanılacak nefesler gerek. Beden ruhun askısıdır. Biz de bu askıyı yaşam gardırobumuzun en müstesna dolabında muhafaza etmeye ant içtik. Aynı Mevlana ile Şems gibi . Zaman her şeyin ilacıdır. Evlilik kararımıza bazı kişilerin şok olmalarına şaşırdık. Aşk bedende değil ruhun fonksiyonel halidir.” sözleriyle açıklamıştı.

Doruk Doğrusöz Kimdir?

Sevda Demirel’in Annesi Hastanelik Oldu!

Birkaç gündür Doruk Doğrusöz’le birlikteliğiyle gündemden düşmeyen Sevda Demirel hatırlarsanız mutlu olmak istediğini açıklamış ve kendisine evlilik sorusu sorulunca da “Neden olmasın?” diyerek evliliğin ilk sinyalini vermişti. Ancak Sevda Demirel’in annesinin haberi okuduktan sonra hastanelik olduğu öğrenildi. Konu hakkında Seyhan Soylu’ya konuşan Sevda Demirel’in annesi “Benim kızım duygu durum bozukluğu yasıyor olmalı. En son ilişkisinden sonra bavulunu toplayıp her şeyini bırakıp gitti. Kendini yalnızlığa itti. Panik atak oldu. Şimdi bir travma daha geçirip üzülmesini istemem. Bu yüzden ben bu ilişkiye cinsel bazdan değil kızım böyle bir ilişkiye hazır değil bu yüzden de karşıyım. Onun üzülüp yıpranmasını bir anne olarak istemem. Haberi okuyunca bayılmışım. Komşularım ambulans çağırmış gözümü hastaneye açtım Kızıma bavulunu topla Almanya’ya geliyorsun dedim” açıklamasını yaptı.

Sevda Demirel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler