Ana SayfaDedikoduDoruk Doğrusöz'den Eleştirilere Yanıt

İlgili Postlar

Doruk Doğrusöz’den Eleştirilere Yanıt

Birkaç gündür yaşadıkları aşkla gündemden düşmeyen Sevda Demiral ve Doruk Doğrusöz aşkı tam gaz devam ediyor. Sevda Demirel’in gündeme bomba gibi düşen açıklamalarının ardından Doruk Doğrusöz’de duygularını anlattı. Doruk Doğrusöz’den eleştirilere yanıt geldi. İlişki haberinin ardından tepki çeken Doğrusöz eleştileri sert yanıtladı. İşte Doğrusöz’ün o açıklamaları;

Bir Aydır Birlikteler

Son dönemlerin en çok konuşulan çifti şüphesiz Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz. Herkesi şaşırtan bu aşk meğer bir ay önce başlamış. Geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla Doruk Doğrusöz’ün fotoğrafını görür görmez aşık olduğunu ve kendisini çok yakışıklı bulduğunu dile getiren Sevda Demirel ilişkisinin sonuna kadar arkasında olduğunu belirten açıklamalar yapmıştı.

Sevda Demirel: Sevgilim İbne Değil Tecrübe Etmek İsteyen Varsa Gelsin

Evlenebilirler

İlişki haberleriyle gündeme bomba gibi oturan ve sert eleştirilere maruz kalan Sevda Demirel eleştirilere kulak asmadığını ve ilişkisinin ciddi olduğunu “Türk halkının ne gördüğü umurumda değil. Bugüne kadar Türk halkı birçok şeyi tolere etti. Selin Ciğerci de evlendi, biz yuva kurmak istiyoruz.” sözleriyle açıklamıştı.

Sevda Demirel Kimdir?

Doruk Doğrusöz’den Eleştirilere Yanıt

Büşra Eyen’le ilişkisini noktaladıktan sonra gönlünü Sevda Demirel’e kaptıran Doruk Doğrusöz ilişkisi hakkında “O benim Şems’im, ben de onun Mevlana’sıyım. Aşkın en güzelini; beklentisiz olanını yaşıyoruz.” sözleriyle samimi açıklamalarda bulunurken, “Aşk dediğin şey seksten ibaret değildir. Öyle olsa genelevler tapınak olurdu.” açıklamasıyla da kendilerini eleştirenlere yanıt verdi.

Doruk Doğrusöz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler