Ana SayfaDedikoduKubilay Aka'dan Miray Daner Açıklaması Geldi!

İlgili Postlar

Kubilay Aka’dan Miray Daner Açıklaması Geldi!

Geçtiğimiz sene Ağustos ayında ilişkilerini noktalayan Kubilay Aka ve Miray Daner çifti çok konuşulmuştu. Aka’nın ihanet iddialarını reddetse de geçtiğimiz gün menajerini değiştireceğinin ortaya çıkması da bu iddiaların güçlenmesine neden olmuştu ki Kubilay Aka’dan Miray Daner açıklaması geldi. İşte o açıklama;

2.5 Yıllık İlişkiyi İhanet Mi Bitirdi?

2.5 senedir birlikte olan Kubilay Aka ve Miray Daner çifti geçtiğimiz sene Ağustos ayında ayrılmıştı. Ayrılığı Kubilay Aka’nın sosyal medya hesabından paylaşmasına karşılık Daner’in sessizliği ortada bir terslik olduğunun göstergesiydi ki çok geçmeden Aka’nın Hilal Altınbilek’le samimi fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Arkasından gelen ihanet iddiaları Altıbilek’in dizisindeki imajını sarsmış ve yapımdan özel hayatına dikkat etmesi gerektiği yönünde uyarı aldığı gündeme gelmişti.  Kubilay Aka tarafından ise ihanet iddiaları yalanlanmıştı.

Kubilay Aka Bade İşçil’le Mi Beraber?

Miray Daner Suskunluğunu Bozmadı

Ayrılık sonrasında açıklama yapmayan Miray Daner ihanet iddialarına karşılık olarak yine susmayı tercih etmişti. Bu dönemde objektiflere yakalanmamak için büyük bir özen gösteren ünlü oyuncu ayrılıktan aylar sonra kameralara yakalandığında yine açıklama yapmamayı tercih etmişti.

Miray Daner Kimdir?

Kubilay Aka’dan Miray Daner Açıklaması Geldi!

Birkaç gündür Kubilay Aka ve Miray Daner çiftinin yeniden bir arada olduğu iddia ediliyordu. İddialara göre Daner’in barışma şartı Aka’nın Altıbilek’le aynı menajere bağlı olduğundan Ufuk Ergin’le iş bağlantısını kesmesiydi. Dün objektiflere yakalanan Aka “Ben iş ilişkilerine hiçbir zaman bir başkasını karıştırmadım. Ne ailemi, ne bir başkasını… Evet, doğrudur. Ufuk Bey ile iş ilişkimize devam etmeme kararı aldık. Fikir ayrılıklarımız var, anlaşmazlıklar var. Bunların doğrultusunda ben böyle bir karar aldım. Dostluğumuzun ilerlemesi için böyle bir karar aldım. Miray Hanım ile hiçbir zaman düşman olmadık. Olmayacağız da… Kendisi çok değerlidir… Arkadaşlık, dostluk bakidir. Böyle bir şey yok, henüz… Kendi kendime de gelin güvey olmayayım.” açıklamasını yaparak iddialara son noktayı koydu.

Kubilay Aka Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler