Ana SayfaDizilerNetflix’in Yeni Türk Dizisi!

İlgili Postlar

Netflix’in Yeni Türk Dizisi!

Dünya’nın dizi ve sinema platformu olan Netflix’in ikinci yeni Türk dizisi Atiye’den sonra Netflix’in yeni Türk dizisinin ne olacağı belli oldu. 50 metrekare adını taşıyacak Netflix dizisi gündemdedir. Yeni Türk dizisinde başrolde hangi oyuncuların da yer alacağı netlik kazandı. Komedi türünde olacak olan 50 metrekarede başrolde Engin Öztürk ve Aybüke Pusat olacak. Magazin gündemine oturmuşken En Çok İzlenen Netflix Dizisi belli olmuştu. Atiyeden sonra güzel beklentilerle ilerleyen 50 metrekare’de iyi bir izlenim olacağı duyuruldu. En çok merak edilen takipçilerinde Netflix’in Yeni Türk Dizisi! rekorları kırmaya hazır olacağıdır.

50 Metrekare

Türk oyuncu olan aldığı roller ile büyük kitlesini kuran Netflix dizisinde “Atiye” adlı dizi çeken ve Başrolünü aldığı Beren Saat ve Mehmet Günsür’un paylaştığı ‘Atiye’ dizisinden büyük beklentiler gelmişti. Netflix’in yeni Türk dizisinin ne olacağı belli oldu 50 metrekare adını taşıyacak Netflix dizisi gündemdedir. 50 metrekare adını taşıyacak yeni Türk dizisinde başrolde hangi oyuncuların da yer alacağı netlik kazandı. Komedi türünde olacak olan 50 metrekarede başrolde Engin Öztürk ve Aybüke Pusat olacak. Yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir’in olacağı dizinin senaristliğini ise Burak Aksak üstlenmiş durumda. Burak Aksak’ın daha önceden Kara Bela, Bana Masal Anlatma ve Deli Dumrul filmlerinin senaryosunu da yazdığını belirtmekte yarar var. Dizinin oyuncu kadrosunda Engin Öztürk ve Aybüke Pusat dışında  Cengiz Bozkurt, Hasan Yalnızoğlu  ve Özgür Emre Yıldırım’ın da olacağı belirtiliyor. Hazırlıkları devam eden dizinin bu yıl içerisinde Netflix platformunda yayınlanması bekleniyor.

Netflix’in Yeni Türk Dizisi!

Dünya’nın dizi ve sinema platformu olan Netflix’in ikinci yeni Türk dizisi Atiye’den sonra Netflix’in yeni Türk dizisinin ne olacağı belli oldu. 50 metrekare adını taşıyacak Netflix dizisi gündemdedir. Yeni Türk dizisinde başrolde hangi oyuncuların da yer alacağı netlik kazandı. Komedi türünde olacak olan 50 metrekarede başrolde Engin Öztürk ve Aybüke Pusat olacak. Magazin gündemine oturmuşken En Çok İzlenen Netflix Dizisi belli olmuştu. Atiyeden sonra güzel beklentilerle ilerleyen 50 metrekare’de iyi bir izlenim olacağı duyuruldu. En çok merak edilen takipçilerinde Netflix’in Yeni Türk Dizisi! rekorları kırmaya hazır olacağıdır. Dizinin oyuncu kadrosunda Engin Öztürk ve Aybüke Pusat dışında  Cengiz Bozkurt, Hasan Yalnızoğlu  ve Özgür Emre Yıldırım’ın da olacağı belirtiliyor. Hazırlıkları devam eden dizinin bu yıl içerisinde Netflix platformunda yayınlanması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler