Ana SayfaDedikoduDuygu Sarışın'dan Bir Yeni Açıklama Daha!

İlgili Postlar

Duygu Sarışın’dan Bir Yeni Açıklama Daha!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile ilişkisi yılan hikayesine dönen, bir ayrılıp bir barışan Duygu Sarışın yeni diziyle ekranlara dönmek için gün sayıyor. Geçenler de Gemi’de görüntülenen Duygu Sarışın ve yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy Kameralara Yansımıştı. İzmir de görüntülenen çift ayrılıkları iddia edilmişti. Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın Kameralara Yansıdı! bunu gören hayranları ve sevenleri bir hayli şaşırmıştı. Bu olay üzerine Duygu Sarışın’dan Bir Yeni Açıklama Daha!

Duygu Sarışın: Her şey çok güzel gidiyor

Oyuncu Çağatay Ulusoy’la aşk yaşayan Duygu Sarışın ilişkileri hakkında konuştu. Çağatay Ulusoy ile 2 yıldır bir darılıp bir barışan oyuncu Duygu Sarışın önceki gün Nişantaşı City’s AVM’deydi. Elinden telefonu düşürmeyen Duygu Sarışın, sevgilisine dair sorulara “Her şey çok güzel gidiyor, şu an önemli bir görüşme yapıyorum” yanıtını verdi. Geçtiğimiz eylül ayında Kıvanç Tatlıtuğ’un, marka yüzü olduğu bir tekstil firmasının ev sahipliğinde düzenlenen partiye Duygu Sarışın’ın tek başına katılması kafaları karıştırmıştı. Çağatay Ulusoy hakkında konuşmak istememiş ve aşk sorularını duyunca apar topar kaçmıştı.

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın Kameralara Yansıdı!

Duygu Sarışın’dan Bir Yeni Açıklama Daha!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile ilişkisi yılan hikayesine dönen, bir ayrılıp bir barışan Duygu Sarışın yeni diziyle ekranlara dönmek için gün sayıyor. Geçenler de Gemi’de görüntülenen Duygu Sarışın ve yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy Kameralara Yansımıştı. İzmir de görüntülenen çift ayrılıkları iddia edilmişti. Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın Kameralara Yansıdı! bunu gören hayranları ve sevenleri bir hayli şaşırmıştı. Bu olay üzerine Duygu Sarışın’dan Bir Yeni Açıklama Daha gelmişti. Elinden telefonu düşürmeyen Duygu Sarışın, sevgilisine dair sorulara “Her şey çok güzel gidiyor, şu an önemli bir görüşme yapıyorum” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler