Ana SayfaÜnlülerÖdül Törenine katılan Ömür Gedik'in Transparan Pantolonu Yırtıldı!

İlgili Postlar

Ödül Törenine katılan Ömür Gedik’in Transparan Pantolonu Yırtıldı!

Sosyal medyada yaptığı şort paylaşımları olay olan Ömür Gedik’in transparan pantolonu yırtıldı rezil oldu. Son zamanlarda yaptığı çıkışlarla magazin kamuoyunda adından söz ettiren Ömür Gedik, katıldığı ödül töreninde talihsiz bir kaza yaşadı.

Ömür Gedik Kimdir?

Ünlü şarkıcı ve hayvan hakları savunucusu Ömür Gedik, son günlerde yaptığı ilginç çıkışlarla ses getirdi. Gedik katıldığı  bir ödül töreninde  giydiği transparan pantolonun arkası yırtılmasıyla rezil oldu. Kısa süre sonra yırtığı fark eden Ömür Gedik, geceye beline ceket bağlayarak devam etti.

PANTOLONUNUN AZİZLİĞİNE UĞRADI

Engelsiz Yaşam Derneği’ nin ödül töreninde talihsiz kazayı yaşayan ünlü şarkıcı Ömür Gedik, kısa bir süre bu durumdan habersiz bir şekilde arkadaşlarıyla sohbet etmeye devam etti. Pantolonunun arkasında uzun bir yırtığın olduğunu gören Gedik, üzerindeki ceketi çıkartarak beline bağladı.

Uçankuş’ un yayınladığı habere göre: Tören başlamadan önce arkadaşlarıyla sohbet eden Ömür Gedik’in giydiği transparan pantolonunun azizliğine uğradı ve arkası yırtıldı. Bir süre pantolonunun yırtık olduğundan habersiz olan Gedik, arkadaşlarıyla sohbet etmeye devam etti. Pantolonunun arkasında uzun bir yırtığın meydana geldiğini öğrenen Ömür Gedik, üzerindeki ceketi çıkartarak beline bağladı.

Ömür Gedik’ten Kısa Şort Konusuna Yeni Açıklama!

ŞORTLA İLGİLİ SÖZLERİNDEN PİŞMAN OLDU

Geceye bu şekilde devam etmek zorunda kalan ünlü şarkıcı ve hayvan hakları savunucusu Ömür Gedik, muhabirlerle sohbet ederken geçtiğimiz sene sosyal medya hesabından kısa şortlarla alakalı yaptığı çıkıştan dolayı pişman olduğunu söyleyerek “2019’da yaptığım paylaşımlar çok konuşuldu. Kendime öz eleştiri yaptığımda özellikle G-string ve şortlarla ilgili olan paylaşımda saçmaladığımı zaten ben de kendi hesabımdan söyledim. Kimsenin ne kapalı olsun, ne açık olsun. Kimsenin kıyafetine karışmaya hakkımız yok” dedi.

Gülben Ergen’den Ömür Gedik’e Zehir Zemberek Sözler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler