Ana SayfaDedikoduGülben Ergen'den Ömür Gedik'e Zehir Zemberek Sözler!

İlgili Postlar

Gülben Ergen’den Ömür Gedik’e Zehir Zemberek Sözler!

Sosyal medya hesabından kısa şort giymekle ilgili bir paylaşım yapan Ömür Gedik sözleriyle sosyal medyada eleştirilmeye devam ediyor. Ömür Gedik’in paylaşımları altına yapılan yorumlardan bazıları güldürse de, ünlü isimlerden sert eleştiriler gelmeye başladı. Kısa şort konusuna en büyük tepki ise Gülben Ergen’den geldi. Sosyal medya hesabından bir açıklama paylaşan Gülben Ergen’den Ömür Gedik’e zehir zemberek sözler gündeme damgasını vurdu.

“Plajda Değilsiniz”

AVM’de gördüğü bir kızın şort boyunu sosyal medya hesabından paylaşan Ömür Gedik şort giyme ölçüsüyle ilgili bir yorumda bulundu. “Bazı AVM’lerde kızların giydiği şort boyutu sınırını aşmış durumda. Plajda değilsiniz diyeceğim ama bilerek yapıyorlar…” sözleri ağır eleştiriler aldı. “Bilerek yapıyorlar” ithamıyla bazı takipçilerinden “İşte kadının kadına şiddeti” yorumlarını alan Gedik sözlerinin sadece yerine göre giyinmekle olduğu yönünde ikinci bir açıklama yaptı.

Ömür Gedik Şort Boyu Yüzünden Tepkilerin Odağında!

Türkiye’nin En Cesur Giyinen Kadını…

Attığı tweet üzerine kendisinin Türkiye’nin en cesur giyinen kadınları arasında olduğunu önemli olanın yerine göre giyinmek olduğunu açıklayan Ömür Gedik, bu açıklamasıyla tepkileri iyice yükseltti. Kliplerinden ve moda çekimlerinden paylaşılan fotoğrafları savunarak AVM’nin farklı olduğuna değinmeye çalışan Gedik’in yorumları alaycı tepkiler alsa da, gergin tepkilerde oldukça fazlaydı.

Ömür Gedik Kimdir?

Gülben Ergen’den Ömür Gedik’e Zehir Zemberek Sözler!

Kısa şort konusuyla gündemden pek düşecek gibi durmayan Ömür Gedik’e en sert yanıt Gülben Ergen’den geldi. Son dönemde kadınların içinde bulunduğu kritik döneme değinen Gülben Ergen başka hayatların kimseyi ilgilendirmediğinin altını çizerek “Neden bez parçası kadardır ‘namus’ neden yargılar kadın kadını özellikle? Her gün bir kadın ölüyor bu ülkede. Daha yeni öldü hem de kızının gözleri önünde kanlar içerisinde! Şort ne? Kime göre uygun ya da değil? Kim kimi düzeltecek!” yorumunu yaptı.

Gülben Ergen Kimdir?

Gülben Ergen'den Ömür Gedik'e Zehir Zemberek Sözler!
Gülben Ergen’den Ömür Gedik’e Zehir Zemberek Sözler!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler