Ana SayfaDedikoduHazal Kaya'dan Tuba Büyüküstün Haberine Sert Yanıt!

İlgili Postlar

Hazal Kaya’dan Tuba Büyüküstün Haberine Sert Yanıt!

Dün sosyal medya Tuba Büyüküstün hakkında yapılan bir haberle sarsıldı. Uzun bir süredir ekranlarda olmayan başarılı oyuncunun Parist’en aldığı evin eleştirilmesi üzerine Büyüküstün hakkında ağır ithamlarda bulunan bir sayfa ünlü oyuncunun sevenleri ve arkadaşları tarafından sert tepkiler geldi. Yapılan ithamlar karşısında kayıtsız kalmayan Hazal Kaya Tuba Büyüküstün haberine sert yanıt geldi.

Yurt Dışında Çok Seviliyor!

Yer aldığı dizilerle izleyicisini ekran başına kenetleyen başarılı oyuncu aynı zamanda yurt dışında birkaç markanın da modeli.  Kendisine bu konuda bir soru sorulmadıkça açıklama yapma gereği duymayan ve uzun bir süredir yabancı markalarla çalışmaya devam eden Tuba Büyüküstün’ün yurt dışında da oldukça geniş bir hayran kitlesi var.

Tuba Büyüküstün’ün, Suriyeli Çocuklara İnanılmaz Sürprizi!

Tuba Büyüküstün Paris’ten Ev Aldı

Dizi ya da film projesi olmadığında sıklıkla yurt dışına çıkan isimler arasında olan Tuba Büyüküstün rota olarak özellikle son iki senedir Paris’i tercih ediyor. Paris’i sosyal ortam ve sanat açısından oldukça zengin bulan başarılı oyuncunun geçtiğimiz günlerde Paris’in St. Germain semtinden 7 Milyon TL değerinde bir ev aldı.

Tuba Büyüküstün Kimdir?

Hazal Kaya’dan Tuba Büyüküstün Haberine Sert Yanıt!

Tuba Büyüküstün’ün Paris’ten aldığı eve 7 Milyon TL ödemesi Twitter’da bir haber paylaşım sayfasına konu oldu. “Tuba Büyüküstün bu parayı nasıl kazandı” başlığında sinirlenen Hazal Kaya yapılan habere sessiz kalamadı. Bu üslubun terbiyesizce olduğunu savunan Hazal Kaya “Erkekler araba alınca yeni oyuncağı diye nitelendirirseniz.” sözleriyle yapılan üslup ayrımına değinerek medyada kullanılan bu dilin  saygısızca olduğunu savunarak”Uyguladığınız şiddetin farkına varmak zorundasınız.” açıklamasında bulundu.

Hazal Kaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler