Ana SayfaÜnlülerTuba Büyüküstün'ün, Suriyeli Çocuklara İnanılmaz Sürprizi!

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün’ün, Suriyeli Çocuklara İnanılmaz Sürprizi!

Ekranların sevilen Oyuncu Tuba Büyüküstün, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve UNICEF başkanlarıyla birlikte Suriyeli ve Türk çocuklarla zaman geçirdi. Özellikle Suriyeli çocuklar için büyük günün tüm detayları Haberimizde..

Tuba Büyüküstün’ün Newyork Fotoğraflarına Rekor Beğeni!

Tuba Büyüküstün, Suriyeli Çocuklar İle Birlikte..

Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve UNICEF başkanlarıyla beraber Türk ve Suriyeli çocuklarla birlikte zaman geçirip duvar resmi yaptı.

Çocuklara Beraber Bir Duvar Resmi Yaptı..

Oyuncu Tuba Büyüküstün, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve Unicef başkanlarıyla birlikte Suriyeli ve Türk çocuklarla beraber bir sanat atölyesindeki organizasyona katıldı. Avrupa Birliği’nin finanse ettiği ve Unicef’in yürüttüğü bu proje içerisinde Suriyeli ve Türk çocuklar için düzenli olarak Cermodern’deki sanat etkinliklerine katılıyor. Bu sanatsal etkinlikler özellikle Suriyeli çocukların travmalarını gidermelerine yardımcı olmakta, sosyalleşmelerine ve kendilerini ifade etmeleri için önem arz ediyor.  Bu defa, AB Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Unicef Türkiye Başkanı Philippe Duamelle ve Unicef İyi Niyet Elçisi güzel oyuncu Tuba Büyüküstün de bu organizasyona katılarak çocuklara beraber bir duvar resmi yaptı.

Tuba Büyüküstün Kimdir ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler