Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz'dan Serenay Sarıkaya Açıklaması!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Serenay Sarıkaya Açıklaması!

Uzun zamandır ekranlara giremeyen ünlü komedyen Cem yılmaz, geçtiğimiz haftalarda 1 ay önce ayrılık kararı alan çift’in barıştığı iddia edildi. Son zamanlarda en çok konuşulan beraberliklerinden olan Cem Yılmaz-Defne Samyeli aşkı uzun süre magazin gündemini meşgul etmiş, ancak ikili geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı almıştı. Çift hakkında sürpriz bir iddia ortaya atılmıştı ve Cem yılmaz bu olaylardan sonra hiç açıklama yapmamıştı. Magazin Dünyasının gündemine oturan Cem Yılmaz,  şimdilerde ise Serenay Sarıkaya ile ilgili açıklama yapmıştı. Üst üste olaylar il gelen Cem Yılmaz başka konu ile ilgili açıklama yapmıştır.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'den Radikal Kararlar!

Cem Yılmaz: Hiç kimseyi stalk’luyor Musun?

Cem Yılmaz ile 1,5 yıllık aşkı Defne Samyeli, geçtiğimiz aylarda ilişkilerini noktaladı. Aşkın bitme sebebi olarak Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz’ın yakınlaşması, Defne Samyeli’nin de bu yakınlıktan rahatsız olması gösterildi. Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz haklarında ortaya atılan iddiaları kesin bir dille yalanladı. Ünlü komedyen dün İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Yılmaz, “Hiç kimseyi stalk’luyor musun?” sorusuna çok konuşulacak bir yanıt verdi. “Diyelim ki ben ‘Serenay Sarıkaya ne yapmış?’ diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona… O stalk mu oluyor?”

Cem Yılmaz'dan Serenay Sarıkaya Açıklaması!
Cem Yılmaz’dan Serenay Sarıkaya Açıklaması!

Cem Yılmaz’dan Serenay Sarıkaya Açıklaması!

Uzun zamandır ekranlara giremeyen ünlü komedyen Cem yılmaz, geçtiğimiz haftalarda 1 ay önce ayrılık kararı alan çift’in barıştığı iddia edildi. Son zamanlarda en çok konuşulan beraberliklerinden olan Cem Yılmaz-Defne Samyeli aşkı uzun süre magazin gündemini meşgul etmiş, ancak ikili geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı almıştı. Çift hakkında sürpriz bir iddia ortaya atılmıştı ve Cem yılmaz bu olaylardan sonra hiç açıklama yapmamıştı. Magazin Dünyasının gündemine oturan Cem Yılmaz,  şimdilerde ise Serenay Sarıkaya ile ilgili açıklama yapmıştı. Üst üste olaylar il gelen Cem Yılmaz başka konu ile ilgili açıklama yapmıştır. Cem yılmaz “Hiç kimseyi stalk’luyor musun?” sorusu ile gündeme oturmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler