Ana SayfaÜnlülerİkiz Bebeklerine Hamile Olan Sunucu Ezgi Sertel, Son Haliyle Olay Oldu

İlgili Postlar

İkiz Bebeklerine Hamile Olan Sunucu Ezgi Sertel, Son Haliyle Olay Oldu

Yaptığı yemek programıyla adını duyuran ünlü sunucu ve oyuncu Ezgi Sertel, ikizlerini kucağına almak için gün sayıyor. Bir hayli kilo alan Ezgi Sertel’i görenler ise tanımakta zorlanıyor. Televizyon ekranlarında farklı yörelere giderek yaptığı yemek programları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü sunucu programda açık iştahıyla bir dönem sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Ezgi Sertel Kimdir?

Anadolu’ daki farklı lezzet diyarlarını gezip her yerde bol bol yemek yiyen Ezgi Sertel ile ilgili sosyal medyada paylaşılan “Kadın memleketi yedi” sözüne “Evet yedim. Çok iyi yaptım” diyerek herkesi gülme krizine sokmuştu. Gittiği her yörenin yemeklerini büyük bir iştah ve heyecanla tadan güzel sunucu, ekran başında izleyicilerinde neredeyse ekrana ekmek banmasına da neden oluyordu.

İkiz Erkek Bebeklerini Dünyaya Getirmeye Hazırlanıyor

Sunucu ve oyuncu Ezgi Sertel, Arka Sokaklar dizisinin oyuncusu Ozan Çobanoğlu ile 2018 yılında dünya evine girdi.Mutlu evlilikleri süren çift, bugünlerde büyük bir heyecanla ikiz bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Sertel, daha önceki iki hamileliğinde bebeklerini 6. ve 7.haftalarda düşürmüş, büyük üzüntü yaşamıştı. Şimdilerde ise hamileliğinin 33.haftasını geride bırakan Ezgi Sertel, ikiz erkek bebeklerini dünyaya getirmeye hazırlanıyor.

Ezgi Sertel Bakın Kimin Gelini Çıktı? Çok Şaşıracaksınız!

Takipçilerinden Dua İstedi

Çiçeği burnunda anne adayı, hamileliğinden dolay bir hayli kilo aldığı için tanımakta zorlananlar var. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda hamilelikten dolayı burnu dahil bütün vücudu şişen Sertel’e ise sevenlerinden büyük destek var. Hamileliğinde 33 haftayı geride bırakan Sertel, eşiyle birlikte fotoğraflarını instagram hesabından yayınladı. Sertel, paylaşımlarına şu notu düştü: “Bugün 33. haftamıza girdik çok şükür. Dua edin, 26. haftada erken doğum riski taşımam nedeniyle istirahatle doğumu ertelemeye çalışıyoruz ve haftalar geçtikçe mutlu oluyoruz Biraz daha durun yavrularım benim!”

“Hayatımın En Güzel Dönemi”

İki erkek bebek dünyaya getirmeye hazırlanan sunucu Ezgi Sertel, sosyal medya hesabında  bu fotoğrafında ise, “Hayatımın en güzel dönemi, şükürler olsun. İçimde atan iki minik kalp. Yanımda bizim için aşkla atan bir kalp” notu ile paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler