Ana SayfaYaşamEzgi Sertel ile "Bilinçli kilo vermek" konuşuldu!

İlgili Postlar

Ezgi Sertel ile “Bilinçli kilo vermek” konuşuldu!

Bir süredir Ezgi Sertel, verdiği kilolarla konuşuluyordu. Sunduğu yemek programıyla adından söz ettiren ve sosyal medyada oldukça konuşulan Ezgi Sertel, kısa süre önce teve 2 ekranlarında Kadınlar Bilir ile geri döndü. Haftaiçi her gün saat 14.00’de teve 2’de ekrana gelen Ezgi Sertel ile Kadınlar Bilir’de konuğuyla “Bilinçaltı ile kilo vermek mümkün mü?” konuşuldu.[irp]

Ekranların sevilen ismi Ezgi Sertel’in hayatına gelin yakından bakalım. Şimdilerde teve2 ekranlarında yer alan Oldukça zayıflayan ve eski halinden eser kalmayan Ezgi Sertel’in yeni halini görenler şoke oluyor. Hafta içi her gün saat 14.00’de teve 2’de ekrana gelen Ezgi Sertel ile Kadınlar Bilir’de bugün “Bilinçaltı ile kilo vermek mümkün mü?” sorusuna cevap arandı.

Nasıl kilo verdiğini anlattı

Programın bugünkü konukları arasında bulunan spiritüel yaşam danışmanı yazar Tuğçe Işınsu, bilinçaltı yöntemi ile nasıl kilo verdiğini anlattı ve bilinçaltı konusunda merak edilen konuları açıkladı. Nasıl kilo verdiği merak edilen Ezgi Sertel, Diyetisyen Banu Kazanç ile birlikte özel bir diyet programı uyguladığını ve bu şekilde kilo verdiğini ifade etti. Ezgi Sertel ile Kadınlar Bilir hafta içi her gün teve 2’de !

Gelin detaylarına bakalım;

“Tokluk hissini uzatarak metabolizmayı…”

Yaşam danışmanı ve yazar Tuğçe Işınsu kotıldığı Kadınlar bilir programında Ezgi Sertel ile: “Yiyeceklerin vücutta depolanma süresi 4-5 saat kadardır. Kişi ne kadar yemiş olursa olsun en fazla 5 saat sonra depoları boşalır ve acıkır. Kilo vermenin sırrının az, sık ve her şeyden kararınca yemek olduğunu sözlerinin konuşulduğu Kadınlar Bilir programında; “Vücut ihtiyacı olan enerjiyi kas hücrelerinden karşılamaya çalışır. Diyetisyenler tarafından günde 4-6 öğün yenmesi önerilir. Son ara öğün yatmadan 2 saat önce tüketilmelidir. Ara öğünler, tokluk hissini uzatarak metabolizmayı hızlandırır. Böylece sonraki öğünde porsiyon kontrolü sağlanır. Aç kalmak demek; yağ hücrelerinin artması ve kilo vermenin yavaşlamasıdır. Uygun besini, gerekli miktar ve doğru zamanda yemek esas alınmalıdır. Dengeli beslenmenin temel kuralı, gün içinde her besin grubundan tüketmeye çalışmaktır. Et, süt, ekmek, sebze ve meyve gruplarını porsiyon miktarlarına dikkat ederek yemelidir. Doğru kilo kaybı için ihtiyaç altında beslenmemek şart olmalıdır. Azı karar, çoğu zarar mantığı ile hiçbir besini sınırsız yemek doğru olmadığı gibi tamamen günlük beslenmemizden çıkarmak da doğru olmayacaktır.” Denilerek sağlıklı kilo vermenin üzerinde duruldu.

Vücut için zararlı olabilir

Ezgi Sertel ile Kadınlar Bilir’de: “Yeşil çay, kırmızıbiber, yaban mersini, brüksel lahanası, çilek, kiraz, mısır püskülü, defne veya avakoda yaprağının kilo vermeye yardımcı besinlerdir. Son yapılan klinik çalışmalarda kaktüs ve yosunun da bu özelliği açıklandı. Klinik çalışmalarla desteklenmiş ürünler doktor ve/veya diyetisyen kontrolünde tedaviye destek olarak kullanılabilir. İçeriği bilinmeyen ürünleri kullanmak vücut için zararlı olabilir. Sonuçlar maalesef ölüme yol açabilir. Hiçbir beslenme desteğinin mucizevi etki yapmayacağı ve tek başına zayıflatma etkisinin olmadığı bilinmelidir.” denildi.

Ezgi Sertel ile Kadınlar Bilir hafta içi her gün teve 2’de !

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler