Ana SayfaYaşam"Yetenek Sizsiniz Türkiye" Yeni Sezonu ile TV8'de!

İlgili Postlar

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” Yeni Sezonu ile TV8’de!

Yılardır Türkiye’de beğeniyle izlenen program Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin yeni sezonuyla ilgili detaylar belli oldu. İlk tanıtımı yayınlanan Yetenek Sizsiniz’in jürisinin değiştiği görüldü. Yetenek Sizsiniz Türkiye’de bu sene Jüri üyeliğini; Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran’ın yaptığı, sunuculuğunu Alp Kırşan’ın üstleniyor. “Yetenek Sizsiniz Türkiye” çok eğlenceli, çok dinamik ve çok renkli gösterilerle izleyici ile buluşuyor. “Yetenek Sizsiniz Türkiye” Yeni Sezon 26 Ekim Perşembe akşamı TV8 ekranlarında.[irp]

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasının genel detayları

Yarışmacılar yeteneklerini sergileyerek büyük para ödülü olan 500.000 TL’yi kazanmaya çalışırlar. Yeteneklerde sınırlama yoktur. Herhangi bir yeteneği olduğunu düşünen kişi ya da kişiler yarışmaya katılabilir. Final’de yarışma birincisi SMS sistemi ile belirlenir. 6 hafta süren yarı finallerin her birinde 12 yarışmacı yarışacak ve kazanacak yarışmacıları seyirci SMS’leri belirleyecek. Her yarı final bölümünden 2 yarışmacı olmak üzere toplamda finale 12 yarışmacı yükselecek. Yarışmanın sonunda ise bir kişi büyük ödül 500.000 TL’yi sahibi olacak. Jürisi ve sürprizleri ile “Yetenek Sizsiniz Türkiye” Yeni Sezon 26 Ekim Perşembe akşamı 20.00’de TV8’de.

Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin tarihçesi ise şöyle;
İlk olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009’da Show TV’de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012’de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin de Star TV’ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı’nın kendisine ait olan kanalı Tv8’de yayın hayatına devam etmektedir.

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” jüri üyeleri

Eğlenceli program Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin yeni sonunda ki jüri üyeleri şöyle: Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran’dır.

Yayın saati ve tarihi

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” Yeni Sezon 26 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’da TV8 ekranlarında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler