Ana SayfaYaşamTV8 24 Ekim Salı Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 24 Ekim Salı Yayın Akışı

TV8 24 Ekim 2017 Salı günü yayın akışı için haftanın ikincini gününe ilk olarak sağlık programıyla başlıyor. Saat 07.00’da Günaydın Doktor adlı sağlık programı ekranlara gelecek.  Günaydın Doktor adlı sağlık programıyla güne başlayan TV8 saat 08.30’da Maşa ile Koca Ayı adlı çizgi filmle güne çocuklara hitap ederek devam ediyor.

TV8 24 Ekim 2017 Salı Yayın Akışı Sabah Kuşağı

Rus yapımı bir animasyon televizyon dizisi olan Maşa ile Koca Ayı çizgi filminden sonra yıllarca beğenilerek izlenen bir dizi Doktorlar 09.00’da TV8 ekranlarında gösterilecek.[irp]

TV8 24 Ekim 2017 Salı Yayın Akışı Öğle Kuşağı

Salı gününde öğle saatine gelindiğinde TV8, yayın akışında öğle saatlerinde ilk olarak 13.00’da Yemekteyiz adlı yemek programı yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Yemekteyiz programını saat 15.15’te Serap Paköz’ün sunumuyla hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde programı canlı yayınla TV8 ekranlarında takip edecek. getiriyor.

TV8 24 Ekim 2017 Salı Yayın Akışında Akşam Kuşağı

TV8 ekranlarında Salı günü akşam kuşağına geldiğimizde TV’de ilk kez yayınlanacak olan yerli yapım bir film Bir Baba Hindu’yu göreceğiz. Saatler 20.00’ı gösterdiğinde günün birinde Gundhi Fadıl’ın malikanesinden kaçırılınca Fadıl genç kadını bulma yoluna baş koyma macerasının anlatıldığı komedi türündeki Bir Baba Hindu filminde en güvendiği arkadaşı Hulusi’yi de alarak Hindistan’a giden mafya babasının amacı Gundhi’yi onu kaçıranların elinden kurtarmak ve onun kalbini kazanmaktır. Ancak işler sandığı kadar kolay olmayacaktır. Gundhi’nin annesi de Hindistan’da çok güçlü bir mafya örgütünü yönetmektedir. Fadıl, Hulusi ve Mumbai’da çalışan Türk belediye işçisinin yardımıyla Gundhi’ye ulaşmaya çalışır. Ancak Fadıl’ın ailesi de Mumbai’ye geldiğinde işler iyice karıştığını konu alan film TV8 ekranlarında gösterilecek.

TV8 24 Ekim 2017 Salı Yayın Akışında Gece

TV8 Salı günü gece kuşağına geldiğinde TV’de ilk kez yayınlanan Bir Baba Hindu filminden sonra 00.15’te Gerçeğin Peşinde adlı programın tekrarı ekranlara gelecek. Gerçeğin Peşinde adlı programın tekrarı yayınlandıktan sonra saat 03.15’te Yemekteyiz adlı yemek programının tekrarı ekranlara gelecek. Yemekteyiz programından sonra saat 04.45’te TV8 ekranlarında Oynat Bakalım adlı kısa videoların yayınlandığı program ekranlara gelecek. Oynat Bakalım programı bittikten sonra TV8 saat 06.00’da Çok Güzel Hareketler Bunlar (Tekrar) ile TV8 ekranları yeni bir günün yayın akışına geçmiş olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler