Ana SayfaYaşamTV8 23 Ekim Pazartesi Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 23 Ekim Pazartesi Yayın Akışı

TV8 23 Ekim 2017 Pazartesi haftanın ilk gününde yayın akışı için ilk olarak tercih edilen bir sağlık programı TV 8 güne saat 07.00’da Günaydın Doktor adlı sağlık programı ile başlıyor. Yetişkinleri sağlık konusunda bilinçlendiren TV8 güne çocuklara hitap ederek devam ediyor. Saat 08.30’da TV8’e Rus yapımı bir animasyon televizyon dizisi olan Maşa ile Koca Ayı ekranlara gelecek. Dizinin hikayesi bir Rus Maşaadında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinmektedir. Maşa ile Koca Ayı ile birlikte gün TV8’de başlamış olacak. [irp]

Maşa ile Koca Ayı çizgi filminin ardından saat 09.00’da Doktorlar adlı yerli dizinin TV 8 ekranlarında izleyenlerine geçmişte yayınlanan dizinin tekrarlarını sunuyor. Türkiye’nin en iyi hastanesinde Operatör Doktor Haldun yönetiminde, yeni hayatlar kurtarmak, yeni aşklar yaşamak için bir dönem başladığını anlatan Doktorlar Dizisini TV8 yeniden izleyenleriyle buluşturuyor.

TV8 23 Ekim 2017 Pazartesi Yayın Akışı Öğle Kuşağı

Haftanın ilk gününde yayın akışında Yerli dizi Doktorların ardında TV8 ekranlarında öğle saatlerine geldiğimizde Saat 13.00’da “Yemekteyiz” programının yeni bölümünü görüyoruz. Yemekteyiz programının sonrasında ise saat 15.15’de Gerçeğin Peşinde adlı program canlı yayın ile izleyicisi ile buluşacak.

TV8 23 Ekim 2017 Pazartesi Yayın Akışında Akşam Kuşağı

Saatler 20.00’ı gösterdiğinde TV8 ekranlarında akşam kuşağında yerli yapım bir sinema filmi görüyoruz. Yönetmenliğini ve senaristliğini Şafak Sezer’in üstlendiği, başrollerinde Şafak Sezer, Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı komedi türündeki “Kolpaçino 3. Devre” adlı filmle TV8 izleyenleri 20.00’da buluşacak.

TV8 23 Ekim 2017 Pazartesi Yayın Akışında Gece

Bir tartışma esnasında ‘Başkan’ lakaplı mafya babasının adamlarından birinin telefonu Özgür’ün telefonuyla karışmasıyla filmde asıl heyecanın ve komedinin başladığı sahnelerin geldiği“Kolpaçino 3. Devre” adlı filmle akşam kuşağına veda eden TV8 haftanın ilk gününde bu yayın kuşağıyla geceyi bulurken saatler 00.15’i gösterdiğinde Gerçeğin Peşinde adlı programın tekrarını göreceğiz. Gerçeğin Peşinde adlı programı saat 03.15’te Yemekteyiz programının tekrarı takip ederken saat 04.45’te Oynat Bakalım adlı programın tekrarını göreceğiz. Saatler 06.00’ı gösterdiğinde herkesin beğeniyle izlediği yediden yetmişe herkesin aralıksız güldüğü program Çok Güzel Hareketler Bunlar TV8 ekranlarında seyircisiyle buluşturduktan sonra TV8 ekranları yeni bir günün yayın akışına geçmiş olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler