Ana SayfaYaşamGazeteci ve gizem avcısı Sadettin Teksoy, bu haftada çok konuşulacak!

İlgili Postlar

Gazeteci ve gizem avcısı Sadettin Teksoy, bu haftada çok konuşulacak!

Türk televizyon tarihinin en özgün ekran yıldızlarından biri olan efsanevi gazeteci Sadettin Teksoy yıllar sonra yeni bir programla ekrana döndü. Sevenleri mutlu eden bu geri dönüş, Zaman Tüneli adlı program vasıtasıyla oldu. Sadettin Teksoy Zaman Tüneli yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Zaman Tüneli’nin ilk bölümünde neler yaşandı?

Ekip çalışması şeklinde gerçekleşen televizyon haber programcılığında, Türk medyasının oldukça deneyimli isimlerinden biri olan, Sadettin Teksoy meslek hayatında yaptığı her haberle gündem oluşturup yıllar boyunca konuşulan bir isimdir.[irp]

Sadettin Teksoy, yeni programında izleyiciyi bir zaman tüneline sokarak toplumsal hafızayı tazeledi. Sadettin Teksoy’un kült haberleri arasına giren kutuplarda namazdan Keloğlan Mağarası’na, reenkarnasyondan ufo gizemlerine kadar birbirinden gizemli ve ilginç dosyalar yine gündemi belirledi. Sadettin Teksoy ile Zaman Tüneli 14 Ekim Cumartesi akşamı saat 22:30’da Teve2’de ekranda oldu.

Zaman Tüneli’nin bugün yayınlanacak bölümünde neler yaşanacak?

Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en efsane gazetecisi ve gizem avcısı Sadettin Teksoy, Zaman Tüneli’nin ikinci bölümüyle yine çok konuşulacak ve tartışılacak. Tussaud müzesine gidip arnold’ın mumyasına “aman buralarda sakata gelme” demiş insanSadettin Teksoy’un kült haberleri arasına giren Mısır’da bulunan antik helikopter çizimlerinden, yerli örümcek adama, reenkarnasyondan, kadim kültürlerin gizemli yazıtlarına kadar birbirinden gizemli ve ilginç dosyalar yine izleyiciyi etkileyecek. Sadettin Teksoy’un bu haftaki konuğu astroloji doktoru ve kadim dinler ve kültürler uzmanı Dr. Şenay Yangel olacak.

Yayın tarihi ve saati

Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en efsane gazetecisi ve gizem avcısı Sadettin Teksoy Zaman Tüneli bu akşam saat 22:30’da teve2’de. Arastirmaci gazeteci, yazar, macera adami, unlu gezgin, kutupta namaz kilan mucahit, ozel turla jesif yapan kasif isim Sadettin Teksoy, merak edilenleri bu akşam gözler önüne serecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler