Ana SayfaÜnlülerEzgi Sertel Bakın Kimin Gelini Çıktı? Çok Şaşıracaksınız!

İlgili Postlar

Ezgi Sertel Bakın Kimin Gelini Çıktı? Çok Şaşıracaksınız!

Ünlü sunucu Ezgi Sertel, 2016 yılında Arka Sokaklar’ın Hakan Komiser’i Ozan Çobanoğlu ile dünya evine girmişti. Güzel sunucunun kayınpederinin ise 2005 yılında, hayata gözlerini yuman ünlü halk ozanı Murat Çobanoğlu olduğu öğrenildi.

Ezgi Sertel kimdir?

Ezgi Sertel’i çoğunlukla, sunduğu gezi programlarındaki iştah açıcı yemekleri yerken tanıdık. Güzel sunucu programlarında, yemekleri o kadar keyifle ve iştahla yedi ki, bu yemek sevgisiyle sosyal medyada da adından çok söz ettirmişti.

Ezgi Sertel nasıl zayıfladı, kaç kilo verdi?

Ezgi Sertel Tüm Ülkeyi Yedi ve İtiraf Etti

36 yaşındaki sunucu ardından; geçtiğimiz yaz, fazla kilolarını vermesiyle çok konuşuldu. Yeni fit haliyle ve nasıl kilo verdiğiyle de bir süre gündemi epeyce meşgul etti.

Ezgi Sertel ile “Bilinçli kilo vermek” konuşuldu!

Programlarında Anadolu’yu karış karış gezen Sertel, yeni yayın döneminde farklı bir kanala transfer oldu ve program formatını değiştirerek artık stüdyoya girdi. Son dönemlerde ise teve 2’de kadın programı yapan güzel sunucu, bu günlerde de 2016 yılından beri evli olduğu oyuncu eşi Ozan Çobanoğlu’nun babası yani kayınpederinin kim olduğu ile gündemde…Bakın Ezgi Sertel’de kimin gelini çıktı.

Ezgi Sertel ünlü halk ozanı Murat Çobanoğlu’nun gelini çıktı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler