Ana SayfaDedikoduİbrahim Tatlıses Ekranlara Geri mi Dönüyor!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses Ekranlara Geri mi Dönüyor!

İbrahim Tatlıses büyük oğlu Ahmet’in açtığı yeni iş yerinde 68’nci yaşını kutladı. Törende ünlü isimleri de ağırlayan Tatlıses, muhabirlerin sorularını da yanıtladı. ‘Maymun gözünü açtı’ diyen ‘İmparator’ İbo Show programını tekrar yapacağı sürprizini verdi. İbrahim Tatlıses Ekranlara Geri mi Dönüyor!

Bombayı Patlattı Geri Dönüyor!

İbrahim Tatlıses büyük oğlu Ahmet’in açtığı yeni iş yerinde 68’nci yaşını kutladı. Törende ünlü isimleri de ağırlayan Tatlıses, muhabirlerin sorularını da yanıtladı. ‘Maymun gözünü açtı’ diyen ‘İmparator’ İbo Show programını tekrar yapacağı sürprizini verdi.  2011 yılında silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses, büyük oğlu Ahmet’in Etiler’de açtığı saç ekim merkezinde 68’inci yaşını kutladı. Muhabirlerle sohbet eden Tatlıses, yeni projelerinin de müjdesini verdi. Oğlunun yeni iş yerinde şarkıcı Ferman Toprak, Hakan Altun, Ümit Besen ve oyuncu Şafak Sezer’i ağırlayan Tatlıses, “Bu iş kellere yarayacak. Ahmet saç ekecek, Dilan tırnak kesecek, İdo giydirecek, ben de yedireceğim. Daha ne olsun” dedi.

İbrahim Tatlıses Ekranlara Geri mi Dönüyor!

İbrahim Tatlıses büyük oğlu Ahmet’in açtığı yeni iş yerinde 68’nci yaşını kutladı. Törende ünlü isimleri de ağırlayan Tatlıses, muhabirlerin sorularını da yanıtladı. ‘Maymun gözünü açtı’ diyen ‘İmparator’ İbo Show programını tekrar yapacağı sürprizini verdi. Açılış töreninde yeni yaşını büyük bir pastayla kutlayan İbrahim Tatlıses, “İbo Show ne zaman başlayacak?” sorusuna şöyle cevap verdi: “Artık maymun gözünü açtı, gözlerimi yaptırdım. Yakında inşallah program hazırlayacağız, şarkı da söyleyeceğim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler