Ana SayfaDünyaMadonna'dan Elazığlı Ersoy Dinç'e Mesaj!

İlgili Postlar

Madonna’dan Elazığlı Ersoy Dinç’e Mesaj!

Görünüşe göre oldukça ilginç olaylarla başlayan 2020 senesi bizleri bolca şaşırtmaya devam edecek. Ayrılıktı, barışmaydı derken dünyada neler oluyor dediğimiz noktada Madonna’dan oldukça şaşırtıcı bir haberle karşınızdayız. Madonna’dan Elazığlı Ersoy Dinç’e mesaj! herkesi çok şaşırttı.

Madonna Oryantal Ezgilerle Dolu Bir Albüm İçin Mi Hazırlanıyor?

Dünyanın en çok tanınan sanatçılarından olan Madonna’nın bu sene piyasaya çıkan “Madame X” albümünden sonraki projesi doğal olarak bilinmiyordu. Son dönemlerde kendisini heyecanlandıran bir şey olmadığından daha çok konserlerine yoğunlaşan dünyaca ünlü starın sonunda onu harekete geçirecek olan ilhamı oryantal ezgilerde bulduğu ve Madonna’nın ilerleyen aylarda yeni bir albümle dinleyici karşısına çıkacağı iddia ediliyor.

Madonna’nın Eski Nişanlısı Sezen Aksu İçin Türkiye’ye Mi Gelecek?

Madonna Türk Bir Şarkıcıyla Mı Çalışacak?

Madonna Haziran ayında “God Control” şarkısı için 3 yıl önce yaşanan Orlando saldırısını hatırlatan bir klip çekmiş ve klipteki bazı görseller ne kadar etkileyici olsa da silah sahneleriyle oldukça tepki çekmişti. Klibe şöyle bir bakınca söz konusu sahnelerden tiksinmemenin imkansız olduğunu söylemek mümkün ancak klip bazı eleştirmenler tarafından “Tepki klibi” olarak adlandırılmıştı. Son dönemlerde oldukça şaşırtıcı projelere imza atmaya devam eden dünyaca ünlü şarkıcının bir Türk şarkıcıdan beste alacağı iddia ediliyor!

Madonna Türkiye’ye Geliyor!

Madonna’dan Elazığlı Ersoy Dinç’e Mesaj!

Instagram sayfasına Madonna tarafından mesaj gönderildiğini açıklayan Madonna’nın yardımcıları aracılığıyla kendisine ulaştığını ve 2017 yılında bestelediği “Ben de İnsanım” şarkısının remiks melodisine talip olduğunu dile getirdi. Başta sahte hesap olduğunu ancak sonrasında hesabı kontrol edince çok şaşırdığını belirten Dinç “Bana ‘Rahat olabilirsin. Biz Madonna’nın ekibindeniz, bu numaradan bize ulaşabilirsin’ diye cevap attılar. Ardından Madonna’nın ekibinden Richard diye biri beni aradı, ‘Ben de İnsanım’ isimli şarkımın melodisine talip olduklarını söyledi. Madonna’nın oryantal müzik projesinde kullanacaklarmış.” Ersoy Dinç yakında Amerika’ya gidip Madonna’yla bir araya geleceğini belirterek “Benden hukuki konular için bir danışman bulmamı istediler. Şu an danışmanımla yazışıyorlar. Bana davet gönderip Amerika’da şarkıyı dinleteceklerini söylediler. ‘Madonna ile tanışabilir miyim?’ diye sordum, ‘Tabii ki gelince tanışabilirsiniz’ dediler.” açıklamasını yaptı.

Madonna Kimdir?

Madonna'dan Elazığlı Ersoy Dinç'e Mesaj!
Madonna’dan Elazığlı Ersoy Dinç’e Mesaj!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler