Ana SayfaDedikoduSevda Demirel: Sevgilim İbne Değil Tecrübe Etmek İsteyen Varsa Gelsin

İlgili Postlar

Sevda Demirel: Sevgilim İbne Değil Tecrübe Etmek İsteyen Varsa Gelsin

Bir dönemler gündemden düşmeyen Sevda Demirel bu ara epey konuşulacak gibi duruyor. Dün yaklaşık bir aydır Doruk Doğrusöz’le bir ilişki içerisinde olduğu ortaya çıkan ünlü şarkıcı sosyal medyadan gelen eleştirilere sert yanıt verdi. Sevda Demirel “Sevgilim ibne değil tecrübe etmek isteyen varsa gelsin.” sözleriyle gündeme bir kez daha bomba gibi düştü.

Eleştirilerin Nedeni Aslında Sevda Demirel

Sevda Demirel ve Doğru Doğrusöz ilişkisinin bu kadar tepki çekmesinin altında yatan nedenlerden biri de Sevda Demirel’in geçtiğimiz aylarda eşcinsel yeğenini ağır bir dille eleştirmesi. Yeğeninin yaptığı evlilik karşısında iki erkeğin evlenmesinin son derece itici olduğu yönünde eleştiriler yapan Demirel’in o gün yaptığı açıklamalar şimdi karşısına eleştiri olarak çıkıyor.

Sevda Demirel Neslihan Doğrusöz’le El Ele Yakalandı!

“Antidepresan Kullandım”

Hatırlarsanız Sevda Demirel yeğenin evliliğinin ardından “randol Demirel’in düğün fotoğrafları bana gelince büyük bir şok yaşadım. Gelin göreceğimi düşünüyordum ama fotoğraflarda gelin yoktu. Geçtiğimiz yaz yeğenimin bu evliliğini öğrendikten sonra dil altı ilaçları ve antidepresan kullandım.” demiş ve “Maalesef ahlaki değerler bozuluyor. Sapkınlığı alkışlamıyorum. Modernlik bu değil” açıklamasını yaparak o dönem tüm tepkileri üzerine çekmişti.

Sevda Demirel Kimdir?

Sevda Demirel: Sevgilim İbne Değil Tecrübe Etmek İsteyen Varsa Gelsin

Tabi ki de böyle bir ilişki ortaya çıkınca haksız yorumlarda beraberinde geldi. Bazı takipçileri Sevda Demirel’i geçmiş dönemde yaptığı eleştiriler nedeniyle eleştirirken, bazı takipçileri ise Doruk Doğrusöz‘e ağır hakaretlerde bulundu. Bu durum karşısında sinirlerine hakim olamayan Demirel’in ise “Sevgilim ibne değil adam gibi adam. Tecrübe etmek isteyen varsa gelsin.” şeklinde açıklama yaptığı söyleniyor. Ancak yine de ne olursa olsun geçmiş dönemde yapılan bir açıklama şimdi ki mutluluğa mal olmalı mı sorusu sorulmalı. Ve sırf birlikteliğini ünlü bir isimle yaşıyor diye bir insanın tercihlerine bu kadar ağır hakaretler edilmemeli.

Doruk Doğrusöz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler