Ana SayfaKültür ve SanatMüzikPınar Soykan'dan Film Gibi Klip Geliyor!

İlgili Postlar

Pınar Soykan’dan Film Gibi Klip Geliyor!

Yeni yılın iddialı ilk klibi şarkıcı Pınar Soykan’dan geliyor. İkimiz Adına adlı çalışmasına Pınar Soykan’dan Film Gibi Klip Geliyor!

Ünlü şarkıcı “İkimiz Adına” adlı yeni single çalışmasına büyük ses getirecek bir klip çekti.

Pınar Soykan kimdir?

Odun Gibi Görünüyoruz Açıklaması

Geçtiğimiz Aralık ayında dikkat çeken bir açıklama ile gündeme gelen şarkıcı Pınar Soykan, bir hayranının “Sahnede dans edecek misiniz?” sorusuna, “Şarkı söylemeyi çok seviyorum, sahneye yakışan bir kadın da olduğumu düşünüyorum ancak hoplayıp zıplamak bana göre değil. Çünkü uzun boylular dans edince hoş durmuyor, odun gibi görünüyoruz.” diyerek ilginç bir açıklama yapmıştı.

Pınar Soykan’dan İlginç İtiraf! “Odun Gibi…!

Pınar Soykan’dan Film Gibi Klip Geliyor!

2020 yılının ilk iddialı klip çalışması başarılı şarkıcı Pınar Soykan’dan geliyor. Ünlü sanatçı, “İkimiz Adına” yeni single çalışmasına ses getirecek bir klip çalışması gerçekleştirdi. Tamamı asansörde çekilen klip çalışmasının tanıtım görüntüleri sosyal medyada merak uyandırdı.

Müzik camiasının en üretken isimlerinden olan şarkıcı Pınar Soykan, yeni yıla iddialı bir çalışmayla merhaba diyor. Ünlü sanatçı, “İkimiz Adına” isimli yeni bir single hazırladı. Söz ve müziği Hande Ünsal ile Bade Derinöz’e düzenlemesi ise Serkan Balkan’a ait çalışmaya sinema filmlerini hatırlatacak bir kalitede klip çekti.

7 Ocak Tarihinde Dijital Platformlarda Çıktı

Pınar Soykan’ın yeni imajıyla dikkat çektiği klibin görüntülerini sosyal medyada paylaşarak takipçilerine adeta müjdeli haber sundu. Yayına giren şarkı ve kliple ilgili çok sayıda yorum yapıldı. “İkimiz Adına” 7 Ocak’ta Soykan Prodüksiyon etiketiyle dijital platformlarda yerini aldı. Klip de aynı gün müzikseverlerle buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler