Ana SayfaDedikoduHülya Avşar Tarkan'la Barıştı Mı?

İlgili Postlar

Hülya Avşar Tarkan’la Barıştı Mı?

Hatırlarsanız 2011 senesinde “Kral TV Müzik Ödülleri”nde mini konseri için hazırlanan Tarkan sahneye çıkmamış ve ödülü Megastar adına Samsun Demir almıştı. Bu olay karşısında sinirlenen Hülya Avşar ise sonradan yaptığı açıklamalarında Tarkan’ı adeta topa tutmuştu. Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Avşar’ın Tarkan sorusuna yanıtı “Hülya Avşar Tarkan’la barıştı mı?” sorusunu akıllara düşürdü.

2011 Ödül Törenlerinde Neler Oldu?

2011 senesi Megastar açısından oldukça garip bir yıldı. İlk olay “Kral TV Müzik Ödülleri” ödülünü kendisi yerine Samsun Demir’in almasıyla çıkmıştı. Kuliste sahnede mini konser vereceği için hazırlanan Tarkan sahneye ödülünü almak için çıkmayınca Hülya Avşar’ın öfkesine maruz kalmış ve ardından düzenlenen “Altın Kelebek Ödül Töreni”nde  Tuğba Ekinci’nin sahneye fırlayarak Avşar adına Tarkan’a neden okul yaptırmadığını sorması Megastarı şaşkına çevirmişti.

Hülya Avşar: Ben Erkek Olsam Kadına Para Veririm!

Hülya Avşar Fena Patladı

Tarkan‘ın ödülünü almak için sahneye çıkmamasını hoş karşılamayan Hülya Avşar ödül töreni sonrası yaptığı “‘O bu kadar da niye abartılıyor, onu da anlamış değilim! Bu yaptığı terbiyesizliği, diğer sanatçı arkadaşlarım gibi kabul etmiyorum” açıklamasıyla Megastar’a adeta öfke kusmuştu. Ve ikilinin arası bugünden sonra ciddi anlamda açılmıştı. Yıllardır konusu açılmayan küslük durumu dün bir muhabir tarafından yeniden gündeme getirildi.

Tarkan Kimdir?

Hülya Avşar Tarkan’la Barıştı Mı?

Dün objektiflere yakalanan Hülya Avşar bu kez hiç beklemediği bir soruyla karşılaştı. Tarkan’la barışıp barışmadığı sorulunca biran için afallayan Hülya Avşar “Kötü duygular içimi sıkıyor, beni mutsuz ediyor” diyerek kimseye küs olmadığını küslüğün kendine sıkıntı veren bir duygu olduğunu belirterek hayatında böyle duygulara yer vermediğini açıkladı.
Hülya Avşar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler