Ana SayfaDedikoduSevda Demirel Evleniyor!

İlgili Postlar

Sevda Demirel Evleniyor!

Dün Doruk Doğrusöz’le aşk yaşadığı ortaya çıkan Sevda Demirel evleniyor iddiaları güçlendi. Dün hastane çıkışında görüntülenen Sevda Demirel’in ilişkisi hakkında yaptığı açıklamalar ikilinin yakın zamanda nikah mamasına oturacağının sinyallerini taşıyordu. İşte Sevda Demirel’in o açıklamaları;

“Ne Görüyorsanız O”

Doruk Doğrusöz’le geçtiğimiz gün el ele yakalanan Sevda Demirel muhabirlerin soruları karşısında “Ne söyleyelim, ne görüyorsanız o.” yanıtını vererek ilişki iddialarını reddetmedi. Ardından Doruk Doğrusöz’ün sosyal medya hesabından Sevda Demirel yemek yaparken bir videosunu paylaşması da iddiaların gerçek olduğunun ispatı olarak kabul edildi.

İlişkilerini Gizlemiyorlar

Yaklaşık bir aydır birlikte olduğu bilinen Doruk Doğrusöz ve Sevda Demirel çifti ilişkilerini açık bir şekilde doğruladı. Doruk Doğrusöz gece boyu Sevda Demirel’le videolar paylaşarak bu aşkı duyurmaya devam etti. Doruk Doğrusöz’e nasıl aşık olduğu sorulan Demirel ise “Ben Doruk’un bir tane fotoğrafına aşık oldum. Fakat aşkımı ona hissettiremedim. Ben ilk defa böyle bir şey hissettim. Acayip bir enerjisi var ve çok yakışıklı.” yanıtını verdi.

Doruk Doğrusöz Kimdir?

Sevda Demirel Evleniyor!

Dün akşam saatlerinde rahatsızlanan Sevda Demirel apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastane çıkışında Doruk Doğrusöz’le ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Sevda Demirel ilişkisi hakkında her şeyin güzel gittiğini açıkladı. Evlilik sorusu karşısında “Neden olmasın” yanıtını vererek evlilik sinyalleri veren Demirel sözlerine “Türk halkının ne gördüğü umurumda değil. Bugüne kadar Türk halkı birçok şeyi tolere etti. Selin Ciğerci de evlendi, biz yuva kurmak istiyoruz.” açıklamasıyla devam etti.

Sevda Demirel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler