Ana SayfaÜnlülerTuğba Özay, Kendisini Ti'ye Alanlara Ayar Verdi!

İlgili Postlar

Tuğba Özay, Kendisini Ti’ye Alanlara Ayar Verdi!

Show TV ekranlarında sevilerek izlenen Kuaförüm Sensin programında jüri üyeliğinde görevli manken Tuğba Özay, sosyal medya kullanıcıları tarafından alay konusu olmuştu. Güzel manken bugün sessizliğini fena bozdu. Detaylar Haberimizde..

Tuğba Özay: Ünlü Erkeklerle İşim Olmaz!

Tuğba Özay, O’nu Ti’ye Alanlara Ayar Verdi!

Kuaförüm Sensin programda ki yılbaşı büyük ikramiyesinin adil dağıtılma işleminin yapılmasını öneren ünlü manken Tuğba Özay’ın “Büyük ikramiye 80 milyon liraymış. Ülkemizin nüfusu da 80 milyon. Ben olsam herkese birer milyon dağıtırdım. Ülke biraz şahlanırdı en azından.”  cümleleri günlerce ti’ye alındı.

Tuğba Özay kimdir?

Tuğba Özay: “Herkese 1 Lira Dağıtırdım O Zaman”

Kuaförüm Sensin yarışmanın diğer jüri üyeleri Tuğba Özay’ı uyarınca da ünlü manken “herkese 1 lira dağıtırdım o zaman” sözüyle düzeltti.. O an programda herkes gülme krizine tutulurken bu arada güzel manken, sosyal medyanın diline çoktan düşmüş oldu.

Kanal D en popüler magazin programı 2.Sayfa’ya canlı telefonla bağlanan Tuğba Özay, sessizliğini bozarak şunları söyledi;

Tuğba Özay: “İsteseydim Programı Kaldırtırdım”

“Demek ki Tuğba Özay’ın adının büyüklüğü varmış. İsteseydim, o bölümü programdan kaldırtırdım. ‘Yönetmenim bunu kullanmayın’ derdim. Biz orada güldük eğlendik geçtik. Bana gelene kadar çok başka konular var matematiksel olarak çözülmesi gereken. Yerden yere vurmak da ne demek biraz empati yapın, gülün geçin……”

Sözlerine devam eden ünlü manken..

“Ne Ara Bu Kadar Kindar Olduk”

“…….Benim babam edebiyatçı, annem de matematikçidir. O bile güldü geçti. Anlık olabilir böyle gaflar. İnsanlar ne gaflar yapıyorlar, konuşturmasınlar beni. Ben istesem o anları kaldırtırdım ama komik diye kaldırtmadım. Benim zekamı sorgulamayı bıraksın insanlar. Ne ara bu kadar kin, öfke, nefret besleyen insanlar olduk. Bunun yanı sıra sevenlerim de çok destek oldu, niyet önemli. Bu gaf anlık durum kafa karışıklığı büyültülecek bir şey değil.” diyerek kendini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler