Ana SayfaDedikoduHülya Avşar: Ben Erkek Olsam Kadına Para Veririm!

İlgili Postlar

Hülya Avşar: Ben Erkek Olsam Kadına Para Veririm!

Son dönemlerde Kaya Çilingiroğlu’nun nafaka açıklamalarıyla gündeme gelen Hülya Avşar geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yakalandı. Geçtiğimiz hafta gelen açıklama karşısında ilk kez açıklama da bulunan Hülya Avşar “Ben erkek olsam kadına para veririm.” sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İşte Hülya Avşar’ın o açıklamaları;

Arkadaşlık Baki Kavgalar Ani

1997 senesinde dünya evine giren Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu 2005 senesinde yollarını ayırmaya karar vermişti. “Şiddetli geçimsizlik ve evliliğin temelinin derinden sarılması” gerekçesiyle mahkemeye başvurarak tek celsede boşanan çift, boşanmalarının ilk dönemlerinde kavgalı olsalar da kızları Zehra için arkadaş olmanın bir yolunu bulmuştu. Ancak bu durum iki eski aşığın arada sırada kavga etmesinin önüne geçmediği gibi ikilinin kavgaları da hep medya önünde yaşanmıştı.

Kaya Çilingiroğlu’nun Hülya Avşar ile Manidar Paylaşımı!

“Kadınlardan Çok Çektim!”

Geçtiğimiz haftalarda Aslı Şafak’ın “İşin Aslı” programına konuk olan Kaya Çilingiroğlu çarpıcı açıklamalarıyla gündeme damgasını vurmuştu. Kadınlar gibi erkeklerinde şiddet gördüğünü açıklayan Çilingiroğlu ” Erkeğe tecavüz eden yok mu bu ülkede? Adam mesela evlilik yapıyor, boşanmak istiyor. Karısına ‘Bırak beni gideyim’ diyor. Bu sefer eşi ‘Sen bana bu kadar para vereceksin’ diyor. Bu nafaka ne abi?” cümlelerinin ardından “Ben zaten çocuğumun bütün giderlerini karşılayacağım. Gideceksin bir adamla birlikte olacaksın, yiyeceksin içeceksin, parayı ben vereceğim! Ben çocuklarımın giderlerini karşılıyorsam kadına niye para vereyim?” açıklamasıyla tecavüzle nafakayı aynı kefede değerlendirerek medyada gergin bir tartışmayı da başlatmıştı.

Kaya Çilingiroğlu Kimdir?

Hülya Avşar: Ben Erkek Olsam Kadına Para Veririm!

Kaya Çilingiroğlu’nun programda yaptığı açıklamalardan sonra uzun bir süre sessiz kalan Hülya Avşar geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülenince sorulan sorulara yanıt verdi. Hayatta herşeyin para olmadığını, manevi değerleri korumanın daha önemli olduğunu dile getiren Avşar, Çilingiroğlu ile ilgili “Haklı olduğu taraflar da var, haksız olduğu taraflar da. Bir insan çocuğu için eski eşine bir şeyler yapabilir. Annenin paraya ihtiyacı varsa, çocuk mutsuz olur. Onun mutluluğunu bozmamak için erkek olsam kadına da para veririm. Annesiyle mutlu olsun. Buna nafaka diye bakmıyorum. Varsa ihtiyacı, erkek dediğin vermeli zaten. İhtiyacı yoksa zaten kadın da istemez. Mesele burada, erkeklerin bu kadar ince düşünememesi.” açıklamasını yaptı.

Hülya Avşar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler