Ana SayfaDedikoduDemet Akalın: Ben Olmadık Yerlerde Ahmet Kaya Söylemiyorum!

İlgili Postlar

Demet Akalın: Ben Olmadık Yerlerde Ahmet Kaya Söylemiyorum!

Kahvesiz sabah, karsız kış ve mizahsız bir komedi olmadığı gibi polemiksiz bir yeni yılda olmaz. Yılın ilk polemiği ise tatlı sert bir tutumla başlıyor gibi duruyor. Tabi gözler yine Demet Akalın’da. Göndermeleriyle zaman zaman magazin dünyasına bomba gibi düşen Demet Akalın bu kez sözleriyle Ivana Sert’e gönderme yaptı. Dün objektiflere yakalanan Demet Akalın “Ben olmadık yerlerde Ahmet Kaya söylemiyorum.” açıklamasıyla konserlerinde sık sık Ahmet Kaya seslendiren Ivana Sert hakkında gülerek konuştu. İşte Demek Akalın’ın o açıklamaları;

Yılbaşı Gecesi Yine Coşturdu

Her sene olduğu gibi bu senede yeni yılda sahnede sevenleriyle buluşan Demet Akalın’ın neredeyse Yılbaşı’nın son haftasına kadar nerede sahne alacağı bilinmiyordu. Bu kez yılbaşında İstanbul’da sahne alan başarılı şarkısı kendisini dinlemeye gelenlere eğlence dolu anlar yaşattı. Yeni yıla sahnede sevenleriyle giren Akalın, bu sene herkes için iyi bir yıl olmasını diledi.

Demet Akalın’dan Şok Paylaşım!

“Alişan’a Haksızlık Yapıldı”

Dün İstanbul sokaklarında kameralara yakalanan Demet Akalın muhabirleri kırmayarak kısa bir röportaj yaptı. Yılbaşı paylaşımıyla olay olan ancak sonradan paylaşımı kendisinin yapmadığı ortaya çıkan Alişan’a sosyal medyadan da destek veren başarılı şarkıcı yakın dostu Alişan hakkındaki soruları “Alişan’a haksızlık yapıldı.” sözleriyle yanıtladı.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın: Ben Olmadık Yerlerde Ahmet Kaya Söylemiyorum!

Daha öncesinde Ivana Sert’in “”Rap müziği sanattan saymıyorum” sözlerine “İvana’yı seviyorum çok ciddiye almayın, bu işi hobi olarak yapıyor.” yanıtı veren Akalın bu kez ünlü modacıyı daha net bir şekilde eleştirdi. “Ben olmadık yerlerde Ahmet Kaya söylemiyorum en azından” diyerek Ivana Sert‘ gönderme yapan Akalın sözlerini şakaya vurarak topu Ivana Sert’e paslamış gibi duruyor. Bu sözlere henüz yanıt vermese de dikkat Ivana Sert’in vereceği yanıt ikili arasında yılın ilk polemiğini başlatabilir.

Ivana Sert Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler