Ana SayfaÜnlülerAlper Erözer Hayranı ile Kamera Karşısına Geçti

İlgili Postlar

Alper Erözer Hayranı ile Kamera Karşısına Geçti

Türkiye’nin genç yıldızlarından olan Alper Erözer, yeni yıla yeni şarkısıyla girdi. Yeni şarkısı için Alper Erözer Hayranı ile Kamera Karşısına Geçti

Türkiye’nin genç sanatçılarından olan Alper Erözer uzun zamandır üzerinde çalıştığı şarkısı için kamera karşısına geçti.

Alper Erözer Hayranı ile Kamera Karşısına Geçti

En genç şarkıcılardan birisi olan Alper Erözer, yeni yıla uzun zamandır çalışmasını sürdürdüğü teklisi ile merhaba dedi. Şarkının sözü ve bestesi Murat Ercan ve Hakan Kılınç’a, düzenlemesi ise Murat Ercan’a ait yeni şarkısı “Hala” Erözer Prodüksiyon etiketi ile dijital platformlarda paylaşıldı. Renkli bir klip çalışmasına imza atan Erözer’in klip yönetmenliğini Kemal Kekeva üstlendi. Sosyal medyada oldukça fazla bir takipçi sayısına sahip olan Erözer, yaklaşık 1000 (bin) hayranının arasından bir kişinin hayalini gerçekleştirdi.

Hayranı ile kamera karşısına geçen Alper, klip çekimleri boyunca çokça eğlendiğini duyurdu. Yeni şarkısı “Hala”da latin müziği olan Reggaeton tarzıyla dinleyenleri dans ettirecek. Alper Erözer yeni şarkısıyla birlikte konserler ile birlikte hayranlarıyla buluşacağının da sinyallerini verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler