Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'dan Şok Paylaşım!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Şok Paylaşım!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal medyayı çok aktif kullanan ünlüler arasında yer almakta. Sosyal medya üzeriden kocası Okan Kurt’un temizlik yaparken videosunu çekmesi üzerine video çok sayıda yorum aldı.

“Elinle Güzelce Temizle”

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine toplamayı başaran  Demet Akalın eşi Okan Kurt un temizlik yaptığı videoda kullandığı cümleler şok etkisi yarattı.Demet Akalın, eşi Okan Kurt’a temizlik yaparken üzerine konuştuğu görüldüğü videoda: ”İnsan geri zekâlı olunca anca onu tavana atar. Elinle güzelce temizle” şeklinde ifadeler kullandığı ve bağırdığı görülüyor. Ünlü şarkıcı videoyu instagram hesabından takipçileriyle paylaştıktan 5 dakika sonra videoyuyu yayından kaldırdı. Ve herhangi bir açıklama yapmadı.

 

Demet Akalın Takipçisinin Yalanını Ortaya Çıkardı!

Hayranları Tepki Gösterdi!

Demet Akalın’nın paylaştığı video takipçilerinin gözünden kaçmadı. Ve takipçileri videoya tepki gösterdi. 2012 yılında Okan Kurt ile evlenen ve 2014 yılında kızı Hira’yı kucağına alan Demet Akalın, Okan Kurt’un şirketine haciz gelmesi nedeniyle boşanmıştı. Daha sonra ise evliliğine bir şans vermek isteyen çift geri barışmıştı.

Demet Akalın Listeleri “Ateş” ledi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler