Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'dan Doğduğun Ev Kaderindir Açıklaması!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Doğduğun Ev Kaderindir Açıklaması!

TV8 in yeni dizisi olan Doğduğun Ev Kaderindir ekranlara gelmek için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikolu’un paylaştığı dizi sevenleriyle buluşacak. Acun Ilıcalı da O Ses Türkiye yarışmasında, Doğduğun Ev Kaderindir dizisi hakkında açıklama yaptı. Ilıcalı, “Sevgili Demet senaryodan çok etkilendiğini ve bu dizide rol almak istediğini söyledi” ifadelerini kullandı.

Demet Bu Dizide Oynamayı Çok İstedi!

TV8 de ekrana gelecek olan Doğduğun Ev Kaderindir 25 Aralık Çarşamba günü ilk bölümü ile seyirci karşısında olacak.O Ses Türkiye’nin son bölümünde ise, Acun Ilıcalı yeni dizileri hakkında açıklama yaptı. Ilıcalı, Demet Özdemir’in kendisine bu dizide oynamak istediğini söylediğini belirterek, “Biz bu diziye çok inandık” dedi.

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin İlk Tanıtımı Büyük İlgi Topladı!

Biz Bu Diziye Çok İnandık!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin gerçek bir hikayeden ortaya çıktığı vurgulayan Acun Ilıcalı, “Bizim için çok önemli bir dizi. Çünkü TV8’dek tek dizi olacak. Sevgili Demet yazın bana ‘Öyle bir senaryo okudum ki. Ben hayatımda bu kadar etkilenmedim.Gerçek bir hikayeymiş. Bu dizide olmak istiyorum’ dedi. Ben de çok etkilendim onun bu arzusundan. TV8’in drama ekibi de okuduğu zaman gerçek bir hayat hikayesinden ortaya çıkan çok güzel senaryoyu gördüler. Ekipçe çok inandık, çok önemli bir dizi olacak. Biz çok sevdik ve çok inandık ama takdir seyircimizin” ifadelerini kullandı.

 Doğduğun ev Kaderindir

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler