Ana SayfaÜnlülerHadise'nin Masterchef'e Neden Katılmadığı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Hadise’nin Masterchef’e Neden Katılmadığı Belli Oldu!

TV8 ekranlarının sevilen ve heyecanla izlenilen yarışma programına Acun Ilıcalı ekibiyle birlikte Masterchef’e katıldı. Geçtiğimiz akşam eleme heyecanı yaşandı. Fenomen yarışmacı Batuhan ın elendiği bölümde Acun Ilcalı ekibiyle birlikte katılmıştı. Fakat Hadise’nin olmaması dikkat çekti.

Sağlık Sorunları Nedeniyle Katılamadı!

O Ses Tükiye’nin jürileri Seda Sayan, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve sunucusu Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye’nin eleme gecesinde konuk oldu.Gözler Hadisey’i aradı. Ama Hadise yoktu.Hadise’nin programa neden katılmadığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı nın ve Beyaz ın ard arda espirileri ile eğlenceli dakikalar yaşandığı programda Hadise’nin yokluğu dikkat çekti. Jüri üyelerinin hünerlerini sergilediği ve eğlendiği programda Hadise nin olmaması sevenlerini üzdü. Güzel şarkıcının ailesinin sağlık sorunları nedeniyle programa katılmadığı öğrenildi.

Acun Yarışmacıları Survivor a Götürüyor!

Eğlenceli ve heyecanlı dakikalar yaşanan yarışmada Acun hayatında bir kez annesine çay yaptığını söyleyerek şefleri şoka uğrattı.  Yere dökülenleri süpürme görevi verilen Acun Ilıcalı, yemek yarışında da tatlıyı üstlendi. Masterchef’te Beyaz, Acun Ilıcalı, Murat Boz ve Saadet’ten oluşan ünlüler takımı yemek olarak kuşkonmaz çorbası, rizotto, salata, çökertme ve krep tatlısı yaptı. Rakipleri olan Masterchef adayları ise tek elleri ile onlara karşı mücadele etti. Yarışın sonunda kazanan yarışmacılar oldu. Acun Ilıcalı 5 yarışmacıyı ödül olarak Survivor’a konuk edeceğini açıkladı.

Acun Ilıcalı’dan Satılan Şeyma’nın Villası Hakkında Şok Açıklama

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler